İNEGÖL’DE ÖNÜNE GELEN DIŞARIDA

Hafta sonu kısıtlamaları kapsamında İnegöl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından sıkı denetimler gerçekleştirildi. Denetimler sırasında kısıtlama nedeni ile vatandaşların sokağa çıkmaması gerekirken, birçok kişinin çarşı merkezinde gezinmesi ve ayrıca izinli olması, “Bu nasıl kısıtlama?” sorusunun sorulmasına neden oldu.

Yayınlama: 05.12.2020
3.234
A+
A-

Uzun bir aranın ardından Bakanlar Kurulu’nun aldığı karar ile hafta sonu kısıtlamaları start aldı. Ülke genelinde uygulanan kısıtlamalar kapsamında, İnegöl’de de Emniyet Ekipleri sıkı denetim gerçekleştirdi.

 

HERKESTE İZİN BELGESİ VAR






Emniyet Ekipleri denetimler sırasında birçok kişiyi durdururken, durdurulan birçok kişinin izin belgesi olması nedeni ile geçişine izin verildi. Birçok kişi üretim kısmında çalışmasından dolayı izin belgesini alırken, bu şahısların herhangi bir iş yapmadan çarşı meydanında gezinmesi de akıllarda ayrıca soru işareti bıraktı.

 

TEPKİ ÇEKTİ

Öte yandan sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayınları takip eden ve kısıtlamalar nedeni ile evlerinde bulunan vatandaşlar, yorumlarda bulunarak çok sayıda izinli olan vatandaşlara da tepkisini dile getirdi.

 

İZİNLER NEYE GÖRE BELİRLENİYOR?

Tepkilerini dile getiren birçok vatandaş, ‘İzinler neye göre belirleniyor?’ sorusunu sorarken, geçtiğimiz aylarda uygulanan hafta sonu yasağının daha kapsamlı olduğunu ifade etti.

 

mecidiyeköy escort bayan

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş