İNEGÖL’DE ŞOK İDDİA MUHTARLA TARTIŞTI OLAN OLDU

İnegöl’e bağlı Saadet Mahallesi Muhtarı Zeki Ekren, iddiaya göre köyün lağım kanalını tartıştığı mahalle sakini Kazım Kahraman’ın arazisine giden dereye verdi. Bunun üzerine açıklamalarda bulunan 84 yaşındaki Kazım Kahraman, bu konuda yardım beklediğini ifade etti.

Yayınlama: 08.09.2019
1.388
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan 84 yaşındaki Kazım Kahraman, “84 yaşındayım. Bu arazinin içerisinde şifalı Acı Su var. Bu su her derde deva. Daha önce yolun yapılması için İnegöl Belediyesi’ne gittim ama kimse benle ilgilenmedi. Burada bir kepçe 3 saat çalışacak. Başka bir şey yok. Muhtar da ilgilenmedi” dedi.

 

84 yaşında olmasına rağmen, iddiasına göre açılmayan Acı Su yolunu kazma kürekle kendisinin açtığını belirten Kahraman, “Bu yolu ben yaptım. Kimse destek olmadı. Ama bu konuyu Sağlık Bakanlığına kadar götüreceğim. Burada şifalı su var, her gün belki 50 araba geliyor buraya su doldurmak için. Bu suyu almak istediler ama biz vermedik. Dedik parayla satılmasın, insanlar hayrına gelsin götürsün” dedi.






 

Gerekli yerlere dilekçe verdiğini fakat dönüş alamadığını belirten Kahraman, “Gerekli yerlere dilekçemizi verdik ama kimseden ses çıkmadı. Muhtar benim bacanağımın oğlu. Onunla tartıştık. O da lağım suyunu verdi bu dereye. Bu derenin gittiği yerde bahçeler var. Şimdi oldu mu bu? Lağım suyunu verecek başka yer kalmadı mı? Ben bu konuyu bakanlıklara kadar götüreceğim. Kimse bize sahip çıkmıyor” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş