İnegöl’de uyuşturucu partisine operasyon

İnegöl Jandarma komutanlığı ekiplerince, şafak vakti uyuşturucu tacirlerinin uyuşturucu partisine operasyon gerçekleştirildi. Kameralara yansıyan operasyon anında biri kadın 3 şüphelinin, uyuşturucu maddeleri sobada yakmaya çalıştıkları görüntülendi.

Yayınlama: 27.02.2021
5.038
A+
A-

Uyuşturucu ticareti ve kullanımının önüne geçmek amacıyla çalışmalarını sürdüren İnegöl Jandarma komutanlığı dedektifleri (JASAT), yerini tespit ettikleri İnegöl’ün Sinanbey mahallesi 1. Mesudiye sokaktaki bir adreste uyuşturucu satışı ve kullanımının yapıldığını tespit ettiler.

 

Jandarma Ekipleri, söz konusu adresin kapısını kırarak içeri girdiler. Ekipler, operasyon anında uyuşturucu partisi yapan C.Ç.(26), ve A.C.Ç.(15) ile kadın Ç.U.(21)’yu yakalayarak gözaltına aldılar






 

Yapılan aramada satışa hazır alüminyum Folyoya sarılı 50 gram Metanfetamin Uyuşturucu Maddesi, satışa hazır peçeteye sarılı 35 gram Bonzai Uyuşturucu Maddesi, uyuşturucu ticaretinde kullanılan çalıntı Motosiklet ile 5 adet uyuşturucu kullanım aparatı ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

 

Gözaltına alınan biri kadın 3 şüphelinin sorgusu sürüyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş