iNEGöL’DE YAKALANDILAR

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde polisin dur ihtarına uymayarak kaçan 3 kişi, İnegöl’de polisin kovalamacası sonucu başka bir otomobile çarparak durdu. Kaza yapan aracın içerisinde bulunan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Yayınlama: 14.11.2019
742
A+
A-

Bozüyük’te polisin dur ihtarına uymayarak kaçan 16 EB 807 plakalı otomobildeki 3 kişi kaçarak İnegöl’e doğru geldi. Kaçan şüpheliler ile polis arasında Bursa-Ankara karayolu üzerinde uzun süre kovalamaca yaşandı. Şüphelilerin İnegöl’e girdiği bilgisi üzerine İnegöl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şüpheli otomobili takibe aldı. Metal sanayi kavşağında kırmızı ışık ihlali yapan şahıslar, Hüseyin Y.(55) yönetimindeki 16 NV 875 plakalı otomobile çarptı. Kazada 16 NV 875 plakalı otomobilde bulunan Selime Y.(58) ile Emir Y. (12) yaralanırken, şüpheliler ise araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalıştı.

 

Kazanın ardından yaya olarak kaçmaya çalışan şüpheli Hakan S.(45), Onur S.(28) ve Ertuğrul İ.(50) polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan 3 şüphelinin de alkollü olduğu tespit edilirken, sürücü  Hakan S.’nin ise ehliyetinin olmadığı öğrenildi.






 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş