İnegöl’de zincirleme kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı

Bursa Ankara Karayolu Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı mevkiinde otomobil, midibüs ve yolcu otobüsünün karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Yayınlama: 28.06.2021
2.351
A+
A-

Alınan bilgilere göre kaza Bursa Ankara Karayolu Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı mevkiinde meydana geldi.  İddiaya göre ara yoldan ana yola bir otomobilin aniden çıkması nedeni ile Ergün Pehlivan(60) idaresindeki 41 PK 086 plakalı şehirlerarası yolcu taşıyan otobüs ani fren yaptı.

 

Bu sırada arkasından gelen Erhan Doğan(33) idaresindeki 16 M 06025 plakalı toplu taşıma otobüsü, yolcu otobüsüne çarptı.






 

Zafer Yalnız (35) idaresindeki 16 AIR 735 plakalı otomobil de yolcu otobüse yandan çarptı.

 

Meydana gelen kazada halk otobüsü içinde bulunan Tahir Giray (56) ve Muhammed Ali Akgün (14) yaralandı.

 

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne kaldırıldı.

 

Hastanede tedavi altına alınan Muhammed Ali Akgün’ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Tahir Giray’ın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 

Öte yandan kaza nedeni ile Bursa Ankara Karayolu Bursa istikameti tamamen trafiğe kapandı. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından araçların kaldırılması ile yol trafiğe açıldı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş