İnegöl’den Gazze’ye yardım kampanyası

Yayınlama: 28.01.2024
231
A+
A-

İsrail’in Gazze’deki soykırımı sürerken, ülke genelinde olduğu gibi İnegöl’de de yardım kampanyaları devam ediyor. İnegöl’de faaliyet gösteren Nezir Derneği Gönüllü Temsilciliği, Gazze’deki insanların yaşadığı zorlu şartlara karşı bir yardım kampanyası başlattı. Dernek, yaptığı açıklama ile yardımların sürdüğünü duyurarak birlik ve beraberlik duygusuyla hareket edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Dernek yetkilileri, İsrail’in soykırımı altındaki Gazze’deki insanların karşı karşıya kaldığı zorlukları göz önünde bulundurarak İnegöl halkını duyarlı olmaya ve yardıma ihtiyaç duyanlara destek olmaya çağırdı. Yapılan açıklamada, birlik ve beraberlik duygusunun güçlü olduğu toplumların, küresel sorunlara karşı daha etkili mücadele verebileceği ifade edildi.






Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Nezir Derneği İnegöl Gönüllü Temsilciliği olarak, Gazze’deki kardeşlerimize yardım eli uzatmak amacıyla başlattığımız kampanyamız devam ediyor. Zor zamanlarda bir araya gelerek yardımlaşma kültürümüzü sergilemeli, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Gazze’de yaşanan acılar, bizleri daha da kenetlenmeye ve dayanışmaya sevk etmelidir.”

Açıklamada ayrıca, yardım kampanyasına katkıda bulunmak isteyenlerin, Nezir Derneği’nin TR690021000000090084400001 İBAN numarasına, açıklama kısmına ‘Filistin’ yazılarak yardım için nakdi yardım gönderebileceği açıklandı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş