Serhendi Tekkesi’nde Mirac Kandili programına yoğun ilgi

Yayınlama: 07.02.2024
187
A+
A-

İnegöl Serhendi Tekkesi, Mirac Kandili nedeni ile düzenlediği özel bir programla vatandaşları bir araya getirdi. Programda, İnegöl’de 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaş ve şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası yapıldı.
Mirac Kandili nedeni ile İnegöl Serhendi Tekkesi’nde bir dizi program gerçekleştirildi. Programın ilk bölümünde, Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilirken, ardından Mevlid-i Şerif okundu.

DEPREMDE YAŞAMINI YİTİREN VE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN OKUNAN HATİMLERİN DUASI YAPILDI

Programında devamında, 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar ve şehitlerimiz için okunan Hatimlerin duası yapıldı. Aynı zamanda 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar programda anıldı.






ZULME UĞRAYAN TÜM MÜSLÜMANLAR İÇİN DUALAR EDİLDİ

Programın ilerleyen saatlerinde ise, Myanmar’dan Gazze’ye, Doğu Türkistan’dan diğer coğrafyalardaki zulme uğrayan Müslümanlar için dua edildi.

PEYGAMBERİMİZİN HAYATI
Duanın ardından program, Peygamber Efendimizin (SAV) hayatını konu alan dini sohbet ile devam etti.

PROGRAMIN ARDINDAN İKRAM

Etkinliğin sonunda ise, Serhendi Tekkesi tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Dini gün ve gecelerde

ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

Öte yandan Serhendi Tekkesi’nde yapılan etkinliğe ilgi yoğun oldu. Çok sayıda vatandaş programa katılırken, dini gün ve gecelerin yanı sıra hemen hemen her gün ilim dersleri ve sohbetlerin gerçekleştirildiği programların icra edildiği Serhendi Tekkesi, vatandaşların da ilgisini çekiyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş