İnegöl’den kurtulalım diye bir şey yok

CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir İnegöl’ün il olması hakkında verilen kanun teklifinin ardından ortaya çıkan iddialara cevap vererek,” İnegöl’den kurtulalım da Bursa’yı alalım diye bir şey yok” dedi.

Yayınlama: 20.12.2017
676
A+
A-

Katıldığı bir programda İnegöl’ün il olma konusu ile ilgili konuşan CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir “Referandum sürecinde Başkanımızla İnegöl’de yaptığımız 2 toplantı da İnegöl’ün il olması talebi geldi. 2 Kasım’daki İnegöl’e son gelişinde 700-800 kişini katıldığı toplantıda talep yenilenince Genel Başkanımız da yasa teklifinin tekrar verilmesini istedi” dedi.

 

BAŞKA YERLERE BAĞLANMASINI DOĞRU BULMUYORUM






“İnegöl’den kurtulalım da Bursa’yı alalım diye bir şey yok” diyerek konuşmasını sürdüren Özdemir, “Toplumla ilişki kurarsanız, toplumla yüzleşirseniz, seçmenle bire bir çalışma yaparsanız her zaman sonuç alırsınız.“Bizim sorunumuz kendi çalışma düzenimizle ilgili. Bunu da en iyi gören Genel Başkanımız. Son 1.5 yılda bakın kaç kez İnegöl’e geldi. Oradaki toplumun bir talebi var ve o talep bizim için sakıncalı değil. AK Parti çoğunluğu muhtemelen yine reddedecek, ama onların talebini Meclis’e taşıdık. Bunun başka yerlere bağlanmasını doğru bulmuyorum” ifadelerini kullandı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş