‘İnegöl’den oy değil, İnegöl köftesi alabilir şimdiden afiyet olsun’

Yayınlama: 24.04.2023
379
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İnegöl’e geleceğinin açıklanmasının ardından, Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram’dan tepki geldi. Bayram, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Kendisi şehrimize gelince milliyetçi ve muhafazakâr İnegöl’e ne diyecek? ‘Demirtaş’ı serbest bırakacağım’, “Özerk yerel yönetim getireceğim’ diyen birine oy mu isteyecek? ‘Diyaneti kapatacağız’, ‘ülkeyi böleceğiz’ diyen ortakları HDP adına mı oy isteyecek? Kemal Kılıçdaroğlu’na oy isteyen Ekrem İmamoğlu’nun Müslüman Türk beldesi, kadim şehrimiz İnegöl’den alacağı tek şey, eve götürmek için dondurulmuş İnegöl köftesidir. Şimdiden afiyet olsun” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram, İstanbul’a duyarsız kalan belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim çalışmaları kapsamında İnegöl’e geleceğine dair çıkan haberlerin ardından açıklamalarda bulundu.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Bayram, gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini belirterek;






“Bildiğiniz üzere önümüzde Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden biri var. Bu seçimlerle birlikte inanıyorum ki önümüzdeki yüzyılın da temeli atılacak. Bu kadar önemli bir seçimde bizlerde elimizden geldiğince geceli gündüzlü çalışmaya devam ediyoruz. Bizim amacımız Cumhurbaşkanımız, aynı zamanda Cumhurbaşkanı Adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Milliyetçi Hareket Parti’mizin de mecliste sandalye sayısını artırmasıdır. Bu anlamda da sahaya en erken inen parti olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Sözlerini sürdüren Bayram;

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanının İnegöl’e geleceğini duyduk. Bunu da seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirileceği açıklandı. Gerçekten akıl tutulması yaşıyoruz. Bir belediye başkanı, kendi görev bölgesi dışındaki şehirleri gezerken, hiç mi kendi şehri ile ilgilenmez? İstanbul’da sıkıntı oluyor, kendisi kayak tatilinde. İstanbul’da sıkıntı oluyor, kendisi güneyde tatilde. İstanbul’da kar yağışı hayat felç eder, kendisi balık sofrasında. Seçim beyannamesindeki projeleri gerçekleştirmeyi dahi başarmakta güçlük çeken bir belediye başkanı şehir şehir geziyor.  Şehrine bu kadar duyarsız olan bir insan, seçim çalışmaları kapsamında il il geziyor. Şimdi bu adam hangi yüzle gelip İnegöl’de oy isteyecek? Kendisi şehrimize gelince milliyetçi ve muhafazakâr İnegöl’e ne diyecek? ‘Demirtaş’ı serbest bırakacağım’, “Özerk yerel yönetim getireceğim’ diyen birine oy mu isteyecek? ‘Diyaneti kapatacağız’, ‘ülkeyi böleceğiz’ diyen ortakları HDP adına mı oy isteyecek? Muhalefet partileri güya seçim çalışmaları kapsamında geziyorlar. İnsanlar ‘HDP’ dediklerinde ‘ortaklık yok’ deyip güya milletin aklı ile dalga geçiyor. Buradan net ifade etmek isterim ki; HDP’de ittifakın içindedir. İttifaklarının kaç partiden oluştuğu, hangi odaklarla birlikte olduğu da bellidir. Bunu saklamaya gerek yok” ifadelerini kullandı.

Vatandaşların algı operasyonlarına gelmediğini ve İmamoğlu’nun İnegöl’den oy değil sadece evine götürmek için dondurulmuş İnegöl Köftesi alabileceğini belirten Bayram, sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

“Vatandaşlarımız algı operasyonlarının gayet farkında. Bu farkındalık ile seçim sandığına gidecek ve gerekeni yapacaktır. Bizler milli ve manevi değerlerine sımsıkı sarılmış, amacı Allah’ın rızasını kazanarak millet için faydalı işler yapmak isteyen Cumhur İttifakı olarak, seçimi kazanacağımızdan en ufak bir şüphemiz yoktur. Kemal Kılçdaroğlu’na oy isteyen Ekrem İmamoğlu’nun Müslüman Türk beldesi, kadim şehrimiz İnegöl’den alacağı tek şey, eve götürmek için dondurulmuş İnegöl köftesidir. Şimdiden afiyet olsun”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş