İNEGöL’DEN SAKARYA’YA AKIN ETTiLER

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya’da Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından düzenlenen ‘Kudüs Mitingi’ne katıldı. Sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Baykan, “Gerekirse dini Mübin için kurban oluruz ama Aksa’yı başkasına kurban etmeyiz” dedi.

Yayınlama: 10.02.2020
882
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Baykan, “Bildiğiniz üzere 100 yılın projesi adı altında sözde kan dökmeyi durduracak bir proje açıklandı. Bu proje ile Kudüs tamamen İsrail’in yönetimine bırakılacak. Bizler her zaman olduğu Gibi Yeniden Refah Partisi olarak milli ve manevi duygularımızın kırmızı çizgilerinden biri olan ‘Kudüs’ü ve o coğrafyada yaşayan Filistinli kardeşlerimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız. Bugün ilk kıblemiz olan, dinimiz İslam’ın kutsal saydığı Mescid-i Aksa’yı ne İsrail’e ne de ABD’nin çirkin oyunlarına kurban edecek değiliz. Gerekirse dini Mübin için kurban oluruz ama Aksa’yı başkasına kurban etmeyiz” dedi.

 

Parti olarak vatandaşlar tarafından her geçen gün daha fazla teveccüh gösterildiğini belirten Baykan, “Bugün genel merkezimizin düzenlediği program ile İnegöl’den Sakarya’ya geldik. Kalabalığı görüyorsunuz. Muhteşem bir kalabalık var. İnegöl’den otobüs otobüs insanlar Sakarya’ya akın ettik. İnegöl dahil olmak üzere, milli ve manevi duygularla ilerlediğimiz için vatandaşlarımızın yoğun teveccühü ile karşılaşıyoruz” dedi.






 

Baykan son olarak şu ifadeleri kullandı: “Bizler memleketin ve Müslüman kardeşinin hali ile hemhal olan bir partiyiz. Ben buradan bütün vatandaşlarımıza sesleniyorum. Birbirimizi kırmanın, kızdırmanın zamanı değil. Gün birlik günüdür. Gün Allah için düşünmek ve düşündüğünü uygulama günüdür”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş