iNEGöL’Lü GAZi’NiN BABASI AYHAN SALMAN’A DOSYAYI TESLiM ETTi

Hakkâri’deki çatışmada yaralı olarak kurtulan Erhan Yakut’un babası oğlunun gazi olabilmesi için mücadele veriyordu. Baba Cengiz Yakut geçtiğimiz günlerde Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile geçtiğimiz gün ise MODEF Expo Fuarı’nın açılışında AK Parti Bursa İl Başkan’ı Ayhan Salman’a dosyayı teslim etti.

Yayınlama: 18.10.2017
569
A+
A-

 

Hakkâri Geçimli Karakolu´nda PKK´nın hain saldırısı sonucu yaralanan 24 yaşındaki İnegöllü Jandarma Komando Onbaşı Erhan Yakut 5 yıldır “gazilik” mücadelesi veriyor.

Hakkâri´deki terör saldırısında yaralanan İnegöllü Jandarma Komando Onbaşı Erhan Yakut´a Adli Tıp Kurumundan iş kazası raporu verilmişti.






 

ÇAVUŞOĞLU’NA ANLATMIŞTI

İnegöllü Jandarma Komando Onbaşı Erhan Yakut’un babası Cengiz Yakut, yaşanan sıkıntılı süreci, geçtiğimiz günlerde  İnegöl’e Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi İndirimli Mobilya Alışveriş günlerinin açılışına gelen Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’na anlatmış, Hkakan Çavuşoğlu ise ko onu ile ilgileneceğini ifade ederek, konuyu AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman’a iletmişti.

 

AYHAN SALMAN’A DOSYA VERDİ

İnegöllü Jandarma Komando Onbaşı Erhan Yakut’un babası Cengiz Yakut geçtiğimiz gün MODEF Expo Fuarı’nın açılış programına katılan, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ile görüşerek içerisinde gazi Erhan Yakut’un bilgilerinin olduğu bir dosya teslim etti.

 

OLAY

2012 yılı Ağustos ayında Hakkâri Geçimli Karakoluna yapılan terör saldırısı sonucu 6 asker ve 2 korucu şehit olmuş, 14 asker de yaralanmıştı. Saldırıdan yaralı kurtulan 14 askerden biri olan İnegöllü Jandarma Komando Onbaşı Erhan Yakut, yaralı halde otobüsle İnegöl´e gönderilince, Türkiye´nin gündemine oturmuştu. Daha sonra kendi isteği ile otobüsle geldiğini açıklayan Yakut, askerliğini bitirmesine rağmen, kendisine halen Gazi unvanı verilmedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş