İNEGÖLLÜLERİ SEVİNDİRECEK HABER

Ticari potansiyeli yüksek olan bir çok ilde olduğu gibi, Bursa’da da hizmete açılan İhtisas Vergi dairensin İnegöl’de de kurulması için çalışmalar başladı.

Yayınlama: 27.07.2017
1.704
A+
A-

 

Toplam 13 Bin mükellefe hizmet eden İnegöl Vergi Dairesi, Katma Değer Vergi İadesi ve İhracat yapan firmalar ile ilgili işlemlerini yeni açılacak olan İhtisas Vergi Dairesine devredecek.

 






Şimdilik sadece Bursa İl Merkezinde faaliyet göstermekte olan İhtisas Vergi Dairesinin bir tanesi de İnegöl’de kurulacak

 

Ankara, Gaziantep, Bursa ve İstanbul illerinde daha önce açılan İhtisas Vergi dairesinin bir tanesi de ticari potansiyelinin yüksel olması nedeniyle mükellef sayısı fazla olan İnegöl’de açılacak.

 

Sanayi şehir olan İnegöl’de sanayisi ile Türkiye genelinde iller arasında ilk 20’de bulunan İnegöl’de ihracatçıların

 

3. KATTA HİZMET VERECEK

Sanayisi ile Türkiye genelindeki iller arasında ilk 20’ye giren İnegöl’de ihracatçıların, sanayicilerin, işadamlarının, iş dünyasının talep ettiği KDV iadelerinin zamanında doğru biçimde alınmasının sağlanması amacıyla İnegöl’de açılacak olan İhtisas Vergi Dairesi, mevcut Vergi Dairesinin 3. Katında hizmet verecek.

 

MÜDÜR ATAMASI YAPILDI

Mevcut binanın 3. Katında kuruluş çalışmalarının başladığı İhtisas Vergi Dairesi’nin Eylül ayında hizmet vermesinin hedeflendiği öğrenildi. İhtisas Vergi Dairesine Müdür atamasının yapıldığı öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş