İnegölspor altyapısından Şimşir’e ziyaret

İnegölspor Gençlik Gelişim Program Sorumlusu Özgür Şahin ile altyapı eğitmenleri, İnegölspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir ile teknik ekibini ziyaret etti.

Yayınlama: 02.09.2021
274
A+
A-

Kulüp tesisi toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Gençlik Gelişim Program Sorumlusu Özgür Şahin, şunları söyledi:

 

“İnegölspor altyapı antrenörleri olarak, 2021-2022 sezonu öncesi Teknik Direktörümüz Hasan Erkin Şimşir ile teknik heyetimize başarılar dilemek için ziyaret etmek istedik. Hocalarımızla yeni sezonda altyapı ve profesyonel takım arasındaki birlikteliğin nasıl olacağı konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca altyapı olarak yaz spor okulu çalışmalarımız yoğun bir şekilde geçti. Bu süreçte bize kolaylık sağlayan Hasan hocamıza teşekkür ediyoruz. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Hasan Erkin Şimşir ile teknik heyetimize teşekkürlerimizi sunuyoruz ve kazasız, belasız, başarı dolu bir yıl diliyoruz”






 

İnegölspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir ise “Bizde altyapıda uzun yıllar çalıştık. 10 sene Gençlerbirliği, Ankaraspor’un altyapı kurucularıyız. Orada 6-7 sene çalıştık. Yani altyapıların sorunlarının ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Biliyoruz ama çoğu takımda olduğu gibi altyapı sorunları bitmiyor. Düzeltilmesi gereken sorunlar muhakkak vardır. O sorunları Özgür hocadan alacağız. Türkiye genelinde altyapı sorunu bitmez. Benim gönlümden şu geçiyor. A takım anlamında yeni tesise geçtiğimizde burayı inşallah altyapıya bırakırlar. Ben ziyaretleri için Özgür hocam ve altyapı hocalarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABER: SEYİT ALİ SEVİM



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş