İNEGÖLSPOR EMİN ELLERDE

İnegölspor Başkanı Münür Kanar, göreve geliş hikayelerini, ilk devrenin değerlendirmesi, borçların ödenmesi gibi bir çok konuda açıklamalarda bulundu. Başkan Kanar, İnegölspor’un emin ellerde olduğu mesajını verirken, İnegölspor’u futbol fabrikasına çevirmek istediklerini ifade etti.

Yayınlama: 30.12.2019
523
A+
A-

Sancılı bir dönemde İnegölspor başkanlığı koltuğuna oturan ve ardından borç batağındaki kulübü çalışmaları ile ayağa kaldıran İnegölspor Başkanı Münür Kanar, bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kanar, “Biliyorsunuz sancılı bir dönemde, borçların gırtlağa geldiği bir dönemde elbette biz elimizi taşın altına koyma gereği duyduk. Kongrede de söyledim, şimdi de söylüyorum; bizim ilk önceliğimiz şampiyonluk değil, kulübün durumunu düzeltmek. Geldiğimiz süreçte hiç olmadık yerlerden borçlar çıkmaya başladı. Açıkçası şaşırdık. Ama İnegölspor büyük bir kulüp dedik ve bu borçların altından da yavaş yavaş kalkıyoruz” dedi.






 

Futbolcu maliyetlerinin düşürüldüğünü belirten Kanar, şu ifadeleri kullandı:

 

“Göreve geldikten hemen sonra oyuncular ile bir toplantı yaptık. Bazı futbolcuların maaşlarının indirilmesi hakkında istişarelerde bulunduk. Ve bu kapsamda toplam 600 bin TL maliyetten kurtulduk. Bu yaptığımız işlerden sadece bir örneği. Çalışmalarımız sadece bununla sınırlı da olmayacak. Bildiğiniz gibi birkaç kardeşimiz ile yollarımızı ayırdık. Yollarımızı ayırdığımız arkadaşlarımızın da gitmesi ile maliyetler düştü. Ve bizlerde kalan borçları ödemeye devam ediyoruz. Kongrede söylediğimi ve bugün de yinelediğim; ‘Şampiyonluk hedefimiz yok, borçları ödememiz gerekiyor’ konusunda hedefimize ulaşmaya çalışıyoruz”

 

Göreve gelmeleri ile birlikte takımın bir hava yakaladığını ve üzerine koyarak devam ettiğini belirten Kanar, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

 

“Biz göreve geldiğimizde biliyorsunuz takımın üzerinde ölü toprak vardı. Kardeşlerimiz ile ilgilendik. Onlara değerli olduklarını hissettirdik. Ben İnegölspor başkanıyım. Sabah erkenden gelip antrenmanları izliyorum. Futbolcu bunu görüyor ve değerli olduğunu anlıyor. Onların sıkıntıları arzuları olduğu zaman da birebir konuşarak sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Elimizden geldiğince onların sahaya rahat kafa ile çıkmasını sağlıyoruz. Bizim kardeşlerimize değer vermemiz ile sahaya çıkan her futbolcu kendini kanıtlamaya ve müsabakalardan galip gelmek için elinden geleni yapmaya başladı. İnegölspor’dan beklenmeyen bir performans görmeye başlayınca insanlar, ‘Ya ne oluyor’ demeye başladı. Takımın performansı bir anda artmaya başladı. Geldiğimiz noktadan daha iyisini de göreceğiz. Kimsenin bundan şüphesi olmasın”

 

Teknik heyet ve futbolcuların arasında dostane ilişkilerin olduğunu ifade eden Kanar, “Futbolcularımız antrenmanlarını neşe içinde geçiriyor. Ve aynı zamanda dostane ilişkiler kuruluyor. Bir takım içinde mutluluk varsa, o takımın performansı kesinlikle yükselir. Teknik heyetimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Onlar da elinden geleni yapıyorlar”

 

İnegölspor’u futbolcu fabrikasına çevirmek istediklerini belirten Kanar, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

 

“Bildiğiniz gibi futbol bacasız sanayi. İnegölspor’u artık gelişen bu bacasız sanayinin içerisinde yer alması için bir şeyler yapmamız gerekiyor. Altyapıdan oyuncularla A takım yapmamız gerekiyor ki bunu da eminim bütün İnegöllüler farkındadır; gençleri oynatıyoruz. Gençlerimize yönelmiş durumdayız. Arkadaşlar bugün bir genç topçu güzel yerlere geldiği zaman bütün İnegöl’ün göğsü kabarır. Sadece bununla da kalmaz, takımına maddi anlamda kazandırır. Şehrin reklamını da yapmış olur. Biz bu konuda gayretle çalışıyoruz. Ben şahsi olarak altyapı müsabakalarını bile çoğu defa yerinde takip ediyorum. Allah nasip ederse, inanın gençlerimiz ile çok güzel noktalara geleceğiz”

 

Kanar, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “Bir yandan borç öderken bir yandan da takımın güzel yerlere gelmesini sağlamaya çalışıyoruz. İnegölspor’a destek verme zamanı artık gelmiştir. Sağolsun bir çok büyüğümüz kardeşimiz destek oluyor. Ama artık herkesin destek olma zamanı gelmiştir. Pırlanta gibi çocukların geleceğine katkı sunulması gerekiyor. Bu gençlerin İnegöl’ü büyük takımlarda temsil etmeleri için”

 

Dedikodulardan uzak durulması gerektiğini belirten Kanar, “İnegölspor’un belirli aralıklarla yaşadığı handikaplar var. Bunların başında da dedikodu geliyor. Dedikodu ne İnegöl’e kazandırır ne de İnegölspor’a. Arkadaşlar herkes kendi işini yapsın. İnegölspor emin ellerde. Takım kaybedince dedikodu yaparsın, İnegölspor kötü oynayınca dedikodu yaparsın… İnegölspor’a zarar verecek her karakterin ve ortamın karşısındayım. Bu nedenle dedikodu yapmadan takımın yanında olma zamanı diyorum. Samimiyetle bu takımın sevilmesi gerekiyor”

 

Taraftara teşekkür eden Kanar, “Taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmaması sevindirici. Deplasmanlarda, özellikle de kendi evimizde verdikleri destekle daha iyi performans gösteriyoruz. Onların yarı bizlerde çok ayrıdır. Ben her taraftarımızsa tek tek teşekkür ediyorum. Onların takımlarına olan emeklerinin bir karşılığı olmaz. Ben tekrar taraftarlarımıza teşekkür ediyorum”

 

Başkan Kanar, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: “Hazırlıklarımız biliyorsunuz Antalya kampıyla devam ediyor.  Genç oyuncularımızı da kadroya dahil ettik. Onları da ikini devrede kullanacağız. Öz kaynaklarımız ile çok güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Bu nedenle artık gençlerimize daha fazla ilgili ve alaka gösteriyoruz. Sahaya baktığımızda onlarda kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor.”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş