iNEGöLSPOR SAKARYA DEPLASMANINDA

TFF 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, yarın deplasmanda Sakaryaspor ile karşı karlıya gelecek.

Yayınlama: 02.04.2019
716
A+
A-

Bu sezon istediği performansı sahaya yansıtamayan temsilcimiz İnegölspor, ligin bitimine az bir süre kala, iddiası olmadığı için prestij müsabakalarını oynamaya devam ediyor. Temsilcimiz yarın deplasmanda Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek.

 

SAKARYA’YA ÜSTÜNLÜĞÜMÜZ YOK






Tarihinde Sakaryaspor ile 4 kez karşı karşıya gelen temsilcimiz İnegölspor, bu müsabakaların hepsinde rakibine boyun eğdi. İlk olarak 1986 yılında rakibi ile Türkiye Kupası’nda karşı karşıya gelen temsilcimiz, rakibine 3-0 boyun eğdi.

 

1991-1992 Sezonunun ilk devresinde kendi evinde Sakaryaspor’u ağırlayan temsilcimiz, Esat Karaberberoğlu’nun gölü ile sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

 

Aynı sezonun ikinci devresinde Sakaryaspor’a konuk olan temsilcimiz İnegölspor, yine Esat Karaberberoğlu ve Hasan Olpak’ın golleri ile sahadan puansız ayrılmıştı.

 

Temsilcimiz İnegölspor, rakibi Sakaryaspor ile son müsabakasını ise bu sezonun ilk devresinde kendi evinde oynadı. Temsilcimiz Sakaryasporlu oyuncu Serkan Odabaşoğlu’nun birinci dakikanın içinde attığı gol ile sahadan puansız ayrılmıştı.

 

SAKARYA’YA GOLÜMÜZ YOK

Tarihinde şimdiye kadar Sakaryaspor ile 4 kez karşı karşıya gelen temsilcimiz, bu müsabakaların hiçbirinde rakip ağları sarsamazken, kendi kalesinde ise 7 gol gördü.

 

SON 5 MÜSABAKA

Rakibimiz Sakaryaspor, son 5 müsabakada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Temsilcimiz İnegölspor ise son 5 müsabakada 2 mağlubiyet ve 3 galibiyet elde etti.

 

PUAN DURUMU

Bordo beyazlı ekibimiz ligde oynadığı 28 müsabakanın ardından topladığı 44 puan ile puan cetvelinde 7. sırada yer alırken, rakip Sakaryaspor ise 28 müsabakada topladığı 56 puan ile 5. sırada kendisine yer buldu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş