İnegölspor sonradan açıldı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, deplasmanda karşılaştığı Tokatspor’u müsabakanın son dakikalarında attığı gol ile 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Yayınlama: 23.04.2018
539
A+
A-

Spor Toto 2. Lig’de bu sezon kısıtlı imkanlara rağmen performansı ile göz dolduran, bir kaç hafta önce ise Play Off umutlarını sonlandıran temsilcimiz İnegölspor, hafta sonu deplasmanda Tokatspor ile karşı karşıya geldi.

 

Bordo Beyazlı temsilcimiz, Play Off hayallerinin sonlanmasının ardından ligi en iyi yerde tamamlamak için kalan müsabakalarını oynuyor. Hafta sonu da bu kapsamda Tokatspor ile karşı karşıya gelen temsilcimiz İnegölspor, ilk yarıda rakip Tokatsporlu Alperen Pak’ın attığı golle 1-0 geriye düştü. İlk yarıda başkan gol olmayınca, temsilcimiz devreyi 1-0 geride kapattı.






 

İkinci yarıya ilk yarıya nazaran daha fazla atak yapan temsilcimiz, aradığı golü 16. dakikada Murat Şimşek ile buldu. Golün ardından ataklarını sıklaştıran temsilcimiz, 84. dakikada Akın İsmail Köroğlu’nun kendi kalesine attığı gol ile müsabakayı 1-2 galip tamamladı.

 

Bu galibiyetin ardından temsilcimiz İnegölspor, 3 puanı hanesine yazdırırken, kalan müsabakalardan da 3 puanla ayrılıp, gelecek sezonun planlarını yapmaya başlayacak.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş