iNEGöLSPOR’DAN MüTHiŞ GALiBiYET

Son haftalarda yaşadığı önemli puan kayıpları ardından zorlu bir döneme giren İnegölspor, hayati derece önemli maçta gurubun güçlü takımlarından Afjet Afyon spor’u kendi sahasında 2-1’lik skorla yenerek kritik bir galibiyete imza attı.

Yayınlama: 01.12.2019
548
A+
A-

İnegölspor, kendi sahasında karşılaştığı Afjet  Afyon spor ile oynadığı önemli karşılaşma büyük bir heyecana sahne oldu. Maçın öncesinde bir süre önce hayatını kaybeden İnegöl spor taraftarı Şükrü Karaaslan anılmasının ardından, ”birlikte başaracağız “ pankartı ile sahaya çıkan futbolculara taraftarlar alkışla cevap verdi.

 

Açık havada başlayan maç daha sonra kapalı bir havada devam etti. İnegölspor geride kalan 3 maçta iki beraberlik ve bir yenilgi alması ile sıralamada geriye gidiş rahatsızlık vermiş, tüm gözler Afjet Afyon spor ile oynanacak olan maça çevrilmiş oldu.






 

İnegöl spor mutlak 3 puanla  sahadan ayrılan taraf olmak istemesi ortaya son haftaların en çekişmeli maçlardan birinin oynanmasına neden oldu. 21 puana sahip rakibi Afjet Afyonspor karşısında  maçın ilk dakikalarında oyun üstünlüğünü alan İnegölspor, 12 dakikada Ahmet Hakan ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Maçı bırakmayan rakip Afjet Afyonspor 20. dakikada Aykut ile beraberlik sayısını buldu.

 

İnegölspor ilk yarıya oranla daha mücadeleci bir oyun ortaya koyarak, rakibi adeta kendi yarı alanında hapsetti. Nitekim maçın 57 dakikasında kazanılan serbest atışta topu kafa ile filelere gönderen Niyazi Batuhan durumu 2-1 yapan golü atması ile ortaya çıkan skoru korumak için İnegölsporlu futbolcular zorlu saha şartlarına rağmen üstün bir performans ortaya koyarak, maçın 2-1 İnegölspor’un üstünlüğü ile bitmesine sağlamış oldular.

 

Maçtan dakikalar

Dakika 12 Cengiz Hacı Mustafa’dan aldığı topla sol taraftan hareketlendi güzel ortasına kayarak yerden bir vuruşla Ahmet hakan topu filelere gönderdi 1-0

Dakika 20  rakip takım Afjet Afyon spor ilk tehlikeli atağında Ramazan’ın ortasında Aykut topu  İnegöl spor filelerine gönderdi 1-1

Dakika 33 Niyazi Batuhan kullandığı kornel atışında top üst direğe çarpıp  geri geldi.

Dakika 53 Ahmet Hakan’ın getirdiği topu önünde bulan Cengiz müsait pozisyondaki şutunu defans kornere attı.

Dakika 57 Sa tarafan kazanılan serbest atışta Abdullah Balıkuv’un ortasında ceza sahası alanında Niyazi Batuhan güzel bir kafa vuruşuyla İnegöl spor’u 2-1 öne geçiren golü attı.

Dakika 80 Hacı Mustafa bombaş durumda topu kale yerine avuta attı.

İNEGÖLSPOR:Şener,Gökhan,Cengiz,Ahmet Hakan,Niyazi Batuhan,(72 Tayfun Pektürk),Selimcan,Hacı Mustafa,(82 Alikemal),Enes,Abdullah,Emir,(66 Cumhur),Bilal.

AFJET AFYONSPOR:Mustafa,Muhammet Serdar,Doğan,(82 Ramazan),Emre,Onur Ramazan,Mehmet,(75 Kaan),Nazmi,Bayram,İsmet,Aykut Uluç,Aykut Çift,(62 İlker).

GOLLER: Dakika 12 Ahmet Hakan, 57 Niyazi Batuhan İnegölspor, Dakika 20 Aykut Uluç Afjet Afyonspor.

Sarı kartlar; Selimcan, Abdullah, Cengiz İnegöl spor, Mehmet,Aykut Uluç , Doğan Afjet Afyonspor.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş