iNEGöL’Ü TüM DiNAMiKLERi BiR ARAYA GELiYOR ‘İnegöl il oluyor’

Yayınlama: 22.06.2023
67
A+
A-

İnegöl’deki sivil toplum örgütleri, oda başkanları ve İnegöl’ün dinamikleri, ilçemizin il olması için bir araya geliyor. Yoğun katılımla hafta sonu gerçekleştirilecek olan programda tarafların açıklamalarda bulunacağı öğrenilirken, İnegöl’de ilk defa böyle bir program tertip edilmiş olacak. Cumartesi günü saat 17.00 ila 18.00 arasında gerçekleştirilecek olan programda İnegöl’ün tüm şartları masaya yatırılacak.

 

Yıllardır beklediğimiz il olma konusu MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ‘100 il, 1000 ilçe’ projesi ile yeniden gündeme gelmesinin ardından, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yaptığı atılımlar ile ciddiyete bindi.






Nüfusu, ekonomik yapısı ve bunlara ek olarak bir çok noktada ülkemizin örnek gösterilen ilçelerinden biri olan İnegöl, hak ettiği noktaya ulaşmak üzere.

Durumun ciddiyetle devam etmesi nedeni ile İnegöl’de bir ilk gerçekleşecek. İnegöl’ün tüm dinamiklerinin katılacağı bir program tertip edilerek, il olmak için tüm taraflar açıklamalarını gerçekleştirecek.

 

Konuya ilişkin STK’lardan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

“Son zamanlarda tekrar gündeme gelen yeni iller yapılması konusu, il olmaya aday olan ilçelerde büyük coşku ile karşılık buldu. İnegöl’ümüzün bu yolda istekli olduğunu hissettirmek adına, şehrimizin ihtiyaçlarının ayyuka çıktığını hükümete duyurulmasını sağlayacak, İnegöl’ümüzün meslek odaları, iş adamı dernekleri, sivil toplum kuruluşları ve hemşeri dernekleri ile birlikte büyük bir toplu basın açıklaması için cumartesi günü saat 17:00’da Heykel Meydanı’nda halkımızın destekleriyle coşkulu bir kalabalık oluşturup bir araya geleceğiz. İnegöl il olsun. ‘Kamu yatırımları, personel, bina ve yerel yönetimler güçlendirilsin’ temalı açık hava toplantısında talep eden başkanlarımıza selamlama konuşması yaptıracağımız, derneklerimizin, İnegöl’ümüzün ihtiyaçlarını afiş ve dövizlerle görsellik kazandırıp, basında ön plana çıkmasının sağlanacağı güzel bir görsel şölenle, hiçbir STK’nın önde olmayacağı, İnegöl halkımızın menfaatlerinin önde olacağı bir program olacak”

 

Heykel mevkiinde başlayacak olan programda, taraflar konuşmalar gerçekleştirecek. 17.00’da başlayacak olan program, 18.00’da sona erecek.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş