İş dünyası İnegöl’ün il olmasını istiyor

Yayınlama: 13.06.2023
158
A+
A-

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin grup toplantısındaki ‘100 il, 1000 ilçe’ ifadelerinin ardından açıklamalarda bulundu. İnegöl’ün il olmasını her platformda desteklediklerini belirten Ayhan, “İnegöl iş dünyasının tamamı İnegöl’ün il olmasından yana taraf olduğunu belirtmek isterim. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin grup toplantısındaki ‘100 il, 1000 ilçe’ ifadelerinin ardından bir açıklama da İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan’dan geldi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ayhan, şu ifadeleri kullandı:






“Öncelikle tüm sektörlere kattığı değer ve ülkemize rol model olan ekonomik yapısı ile İnegöl’ün elbette il olmasını bekliyoruz. Bu konu ile ilgili yıllardır ilçe halkımızda ve iş dünyamızda bir beklenti var. Bu beklentinin karşılanması için verilen mücadeleler var. Ben İnegöl’ün il olması noktasında şimdiye kadar emeği olan herkese teşekkür ediyorum”

MHP Lideri Bahçeli’nin ifadelerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ayhan, “Devlet beyin ifadeleri gerçekten çok önemli. Bu konuda kendilerine İnegöl adına teşekkür ediyoruz. İnegöl iş dünyasının tamamı İnegöl’ün il olmasından yana taraf olduğunu belirtmek isterim. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş