İş hayatını olumlu yönde etkileyecek

Bedelli askerlik ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Selim Emre Aydın, iş hayatını olumlu yön etkileyecek bir tasarı olduğunu belirtti.

Yayınlama: 26.07.2018
797
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Selim Emre Aydın, “24 Haziran seçimleri öncesi özellikle genç girişimcilerin ve iş hayatında bulunan gençlerimizin talebi olan bedelli askerlik konusu gündeme gelmişti.  Seçimlerden hemen sonra ise Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile TBMM’de bu konu ile ilgili çalışmalar hızlı bir şekilde başlamıştı. Artısı ile eksisi ile değerlendirilen bedelli askerlik kanunu kısmi bir şekilde tamamlanmıştır. 21 gün askerlik, 15 bin TL bedel ve 25 yaş ve üzeri şartı konulması beklenilen bedelli askerlik tasarısı özellikle genç girişimcilerimizin iş hayatına verdikleri desteği olumlu yönde etkileyecektir. Bizler AK Parti Gençlik Kolları teşkilatları olarak daima sahadayız ve gençlerimiz ile birlikteyiz. Sahada bizlere aktarılan sorunları hiyerarşik yapıya uygun bir şekilde üstlerimize bildiriyor ve bu sorunlar ile ilgili çözümleri var gücümüzle araştırıyoruz. Sadece bedelli askerlik ile ilgili değil gençlerimizin tüm taleplerini AK Parti iktidarı olarak bu güne kadar karşıladık ve makul seviyede karşılamaya da devam edeceğiz” diye konuştu

 

Aydın sözlerini şöyle sürdürdü, “Örneğin Eczacılık mesleği ile uğraşan bir genç eczacı üniversiteden sonra bir işyeri açarak çalışmaya başlıyor ancak tecil hakkı bittiği zaman açtığı işyerini kapatarak askere gitmek zorunda kalıyor. Bedelli askerlik tasarısı ile birlikte en azından bu dönem bu tür hadiselerde meydana gelmeyecek.”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş