İŞ-KUR başvuru tarihini uzattı

İş-Kur tarafından engelli ve eski hükümlülere yönelik proje destekleri başvuru tarihi uzatıldı. 11 Aralık’ta sona eren başvuru süresi 29 Aralık 2017 tarihine uzatılırken, destek ise 36 bin liradan 50 bin liraya çıkarıldı.

Yayınlama: 13.12.2017
485
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İş-Kur İnegöl Şube Müdürü Ahmet Baştürk, engelli ve eski hükümlü çalıştırmayan işverenlerden tahsil edilen idari para cezaları fonundan engellilerin mesleki eğitim ve rehabilitasyonu ve eski hükümlülerin kendi işini kurmaları için hazırlanacak projelere destek verileceğini belirterek, başvuru tarihinin 29 Aralık’a uzatıldığını söyledi.

 

 “Son başvuru tarihi 11 Aralık 2017″ diyerek sözlerini sürdüren Baştürk, “Engelli ve eski hükümlülere yönelik proje çağrısının son başvuru süresi, başvuru yapacak kişi ve kurumların özellikleri dikkate alınarak ve engelli kendi işini kurma hibe desteğinin 36 bin TL’den 50 bin TL’ye yükseltilmesi ile ilgili gerekli tanıtım ve bilgilendirmeler için yeterli süre kalmaması nedeni ile 29 Aralık 2017 olarak değiştirilmiştir” şeklinde konuştu.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş