İshakpaşalı minikler barınağı ziyaret etti

İshakpaşa İlkokulunda eğitim gören minik öğrenciler, değerler eğitimi kapsamında İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi merkezini ziyaret etti. Öğrenciler harçlıkları ile biriktirdikleri paralar ile aldıkları mamaları hayvanları besledi.

Yayınlama: 15.05.2018
774
A+
A-

İshakpaşa İlkokulu 2-D ve 2-E öğrencileri ve öğretmenleri Hatice Barbaros ile Hasan Tarhan eşliğinde İnegöl Belediyesi sahipsiz hayvanlar barınağını ziyaret ettiler. Biriktirdikleri harçlıkları ile aldıkları mamalarla sahipsiz hayvanları beslediler. Barınak veterineri Musa Subaşı rehberliğinde yeni barınağı gezen öğrenciler kendisinden bilgi aldılar.

 

Ziyarette öğrencilere bilgiler veren veteriner hekim Musa Subaşı,”Sokaklarda yasayan sahipsiz bakıma muhtaç, yaralı, hastalıklı hayvanların bakım ve tedavilerinin yapılıp tekrar yaşam alanlarına bırakılması hususlarında gereken tedavileri yapıyoruz. Siz çocuklardan hayvanları sevmenizi, sokakta kalan hayvanlara yiyecek ve su koyarak yardımcı olmanızı istiyoruz. Sokakta gördüğünüz yaralı hasta hayvanları alo 153 u arayarak ekiplerimize haber vermenizi istiyoruz. Bizler gelip alarak gereken tedavilerini yapıyoruz” dedi.






 

Öğrenciler İshakpaşa İlkokulu Değerler Eğitimi, Mayıs ayı değeri olan Yardımseverlik değerini bir de bu açıdan işleyerek öğrenmekten mutluluk duyduklar.

 

HABER: RECEP DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş