İSTİFA İDDİALARINA ZEHİR ZEMBEREK YANIT ” CUMHURBAŞKANIMIZIN EMRİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, bazı sosyal medya hesapları ve internet sitelerinde yayınlanan istifası istendi haberlerine ilişkin karşı açıklamada bulundu.” Adem Demirel, geleceğe yönelik hedeflerden ötürü ilçe başkanlığı görevine devam etmiyor” diyen Demirel, ” Elbette, bizlerde birilerinin canlarını sıkıyoruz, varlığımız elbette birilerini tedirgin ediyor ve bu nedenle olsa gerek ki istifa söylemleri ile başta partim olmak üzere şahsım ve teşkilatımı yıpratmaya azami gayret göst

Yayınlama: 04.11.2017
1.017
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, “3 Kasım Cuma günü, maalesef bazı internet siteleri ve sosyal medya hesaplarında bir takım kişiler şahsımın istifasının istendiğini yazmış, aynı gün gerçekleştirdiğimiz ilçe temayül yoklamamızda bu durumun tamamen asılsız ve yalan olduğunu izah etmiştim. Aynı gün İl Başkanımız Sayın Ayhan Salman da yaptığı basın açıklamasında bu haberleri yalanlamış ve konuya açıklık getirmiştir.Bugünse geniş çaplı bir basın açıklaması ile dostlarımızı,arkadaşlarımızı ve vatandaşlarımızı bilgilendirmek istiyorum” dedi.

 

KONUŞMAK YERİNE, İCRAAT YAPMAYI TERCİH ETTİM






“Konuşmak yerine icraat yapmayı tercih ettik” diyen Demirel ,2014 yılının Aralık ayından itibaren görevimin  başında azimle,kararlılıkla ve gayretle çalışmaktan hiç bir zaman geri adım atmadım. TV’lerde , gazetelerde konuşmak yerine daha çok icraat yapmayı tercih ettim. Allah’a sonsuz şükrediyorum ki bu çalışmanın ve gayretin mükafatını 1 Kasım’da ve 16 Nisan seçimlerinde aldık. İnegöl siyaset  tarihinde hiç bir partinin alamadığı  %70.4’lük oy oranının ilçe başkanlığım dönemimde kazanılması benim için bir gurur ve mutluluk vesilesidir “şeklinde konuştu.

 

RECEP TAYYİP ERDOĞAN İNEGÖL’Ü ÖNEMSİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İnegöl’ü önemsediğini belirten Demirel, “İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın Bursa’ya Büyükşehir Belediye Başkanı olması, Ayhan Salman arkadaşımızın AK PARTİ Bursa İl Başkanı olması, Melih Ecertaş kardeşimizin Genel Merkez Gençlik Kolları  Başkanı olması ve tüm bunların İlçe Başkanlığım dönemimde gerçekleşmesi beni sevindirmiş, ilçe halkımızı da ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın İnegöl üzerindeki hassasiyetinin göstergesidir” diye konuştu.

 

 

 

VARLIĞIMIZ BİRİLERİNİ TEDİRGİN EDİYOR

“Birilerinin canını sıkıyor olabiliriz  diyerek devam eden Demirel, “Siyasi atışmalardan , hakaret boyutuna varan tartışmalardan ve çeşitli spekülasyonlardan hep uzak durduk ve sadece işimize baktık. Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın talimatlarını dinledik ve o yönde hareket ettik.  Elbette, bizlerde birilerinin canlarını sıkıyor olabiliriz, varlığımız elbette birilerini tedirgin ediyor olabilir .  Bu nedenle olsa gerek ki istifa söylemleri ile başta partim olmak üzere şahsım ve teşkilatımı yıpratmaya azami gayret gösteriliyor” ifadelerini kulland.

 

 BİZ HEP DOĞRU OLMAYI TERCİH ETTİK

İstifa istendiğin iddialarının asılsız olduğunu belirterek konuşmasını sürdüren Demirel, “Cuma günü ifade etmiştim, tekrar ifade ediyorum. Kongre sürecine girdiğimiz gün itibariyle ekibim ile aldığım karar doğrultusunda ilçe başkanlığı görevine devam etmeyeceğimi yaklaşık 4-5 aydır her alanda söylüyorum. İlçe başkanlığı görevime devam etmeyeceğim, istifamın istendiği anlamına geliyorsa, bu istifa söylemleri ile hareket edenlerle yakın gelecekte yeni görevlerde, yeni kulvarlarda görüşmek elbette isterim. Değerli arkadaşlarım, kıymetli dava arkadaşlarım, biz görev adamıyız. Bizlere verilen görevleri her zaman layıkıyla yerine getirdik, bugünde o şekilde hareket ediyoruz..  Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki siyasete asla nokta koymadık, virgül koyduk. Yakın gelecekte neyin ne olacağını kimse kestiremez. Biz hep doğru olmayı tercih ettik, bugün de doğruluktan vazgeçmiyoruz, yakın gelecekte de vazgeçmeyeceğiz. 

 

CUMHURBAŞKANIMIZIN EMRİNDE ÇALIŞACAĞIZ.

Demirel sözlerini şöyle sürdürdü, “Bu durumdan herkes şunu anlayabilir. Adem Demirel, geleceğe yönelik hedeflerinden dolayı İlçe Başkanlığı görevine devam etmiyor. Yeni hedeflerimiz, yeni planlarımız var. Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  emrinde çalışmaya devam edeceğiz” 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş