‘Türkün acı kuvvetiyle karşılaşacaksınız’

Abdülhamid Han Derneği Başkanı Turgay Yazıcı, Kudüs’e gitmek için kampanya başlattıklarını ifade etti. Yazıcı, Kudüs konusunda İsrail terör devletinin zulümlerine de atıfta bulunarak, “Söz bitmiş, hüküm verilmiş kalem kırılmıştır. Bu günden Müslüman Türkün acı kuvvetiyle karşılaşacaksınız” dedi.

Yayınlama: 10.05.2021
1.611
A+
A-

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yazıcı, şu ifadeleri kullandı;

 

“Bildiğiniz üzere son günlerde İsrail’in saldırgan tutumu üzerine dernek olarak basın açıklaması yapma zorunluluğu ortaya çıkmıştır. Açıklamamıza İsra suresinin 1. Ayeti ile başlamak istiyorum; ‘Bir gece kendisine bazı ayetlerimizi gösterelim diye kulunu Mescid-i Haram’dan çevresini mübarek kıldığımız Mescid-i Aksa’ya götüren Allah eksikliklerden münezzehtir. O gerçekten her şeyi işitmekte ve görmektedir’… Ayrıca Sultan Abdülhamit Han’ın günümüze ışık tutan şu sözlerini söylemek istiyorum; ‘Emin olunuz, biz bu sahalardan çekilelim burası daima kırışıklık ve ihtisas sahası haline gelecektir’. Katiller sürüsü İsrail bir vahşete daha imza atıyor. Haysiyet yoksunu bu vahşi sürüye son sözümüzdür; artık yapabileceğinizin an kötüsünü yapın, insanlıktan hiç nasibiniz olmadığını sonuna kadar gösterin.






Hukuk, ahlak, vicdan ve dahi insaniyetten zerre miktar nasibiniz olmadığını gösterin. Söz bitmiş, hüküm verilmiş kalem kırılmıştır. Bu günden Müslüman Türkün acı kuvvetiyle karşılaşacaksınız. Oluk oluk kanınız akmadıkça, Müslümanlığa uzattığınız el kırılmadıkça, yaptığınız zalimliklerin hesabı sorulmadıkça bize gülmek haram olsun. Sizinle hesaplaşma vaktimizde sonunu düşünenin soyu kurusun. Hz. Ömer’den, Selahattin Eyyubi’den, Yavuz Sultan Selim Han’dan, Sultan Abdülhamid’den bizlere miras olarak kalan Kudüs’ü müdafaa ve muhafaza etmek için kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz”

 

Kudüs’e gönüllü gitmek için imza kampanyasına başladıklarını belirten Yazıcı, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

 

“Ayrıca dernek olarak Kudüs’e gönüllü olarak gitmek için imza kampanyası düzenleyeceğinizi belirtmek isteriz. Kampanyaya katılmak için http://chng.it/nHxY9NG6 linki tıklamanız yeterli”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş