JANDARMA’DAN ARALIKSIZ OPERASYONLAR

İnegöl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Jandarma Özel Harekat’ın da (JÖH) desteği ile İnegöl’deki sorumluluk bölgeleri içerisinde bulunan umuma açık alanları inceleyerek, 4 farklı bölgede trafik ve asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Uygulama neticesinde 407 araç, 1547 kişi sorgulanırken 6 araca trafik cezai işlem uygulandı.

Yayınlama: 06.04.2017
689
A+
A-

İnegöl  İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı İstihbarat, Terörle Mücadele, Asayiş ve Trafik Ekipleri, Bursa’dan gelen Jandarma Özel Harekat (JÖH)  timleri ile birlikte, İlçe Jandarma sorumluluk bölgesinde bulunan 4 farkı bölgede asayiş, trafik ve huzur uygulaması gerçekleştirdi. 

 

1547  KİŞİ SORGULANDI






Jandarma Özel Harekat timlerinin de katıldığı uygulamada, toplamda 407 araç ile 1547  kişinin GBT’si sorgulandı.

 

5 BİN 468 TL CEZA

Sorgulanan şahıslarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken, 6 araca çeşitli trafik maddelerinden toplam 5468 TL’lik cezai işlem uygulandı.

 

İŞ YERİNDE RUHSATSIZ TABANCA ÇIKTI

Umuma açık eğlence mekanlarını da arayan İnegöl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, 30  Umuma açık işyerinde  yapılan arama neticesinde, bir işletmeye çeşitli maddelerden cezai işlem uyguladı. Bir işletmede ise 2 adet ruhsatsız tabanca, 22 adet mermi ve şarjör ele geçirildi.

 

ÜYIL BOYUNCA OPERASYONLAR DEVAM EDECEK

Bu tür asayiş ve huzuru uygulamalarının yıl boyu devam edeceği öğrenildi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş