JANDARMA’DAN HUZUR OPERASYONU

İnegöl Jandarma Komutanlığı bağlı ekipler, İnegöl’ün huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla düzenledikleri huzur operasyonlarını sürdürüyor.

Yayınlama: 03.04.2017
828
A+
A-

İnegöl´e giriş-çıkışları tutarak araç ve şahıslar üzerinde inceleme ve arama  yapan İnegöl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Kurşunlu bölgesinde umuma açık alanlarda da denetimler yaptılar.

 

Kamu düzenini korumak, suç işlenmesini önlemek, aranan kişilerin yakalanması amacıyla yapılan operasyonda, umuma açık mekanlar, araçlar ve şahıslar didik didik arandı.






 

Türkiye´nin birçok şehrinde eşzamanlı düzenlenen uygulama, İnegöl´de Jandarma Özel Harekat ekipleri  ile birlikte 70 jandarma ekibiyle gerçekleştirildi.

 

Jandarma Özel Harekat ekiplerinin de eşlik ettiği uygulamada halka açık alanlar ve trafik uygulamaları ile araçlar didik didik arandı, şahısların tek tek sorgulamaları yapıldı. İnegöl Jandarma Komutanlığı Asayiş, Trafik, İstihbarat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin, İnegöl´de ki sorumluluk bölgelerinde eşzamanlı olarak yaptıkları uygulamaya Jandarma Özel Harekat (JÖH) ekipleri de destek verdi.

 

Durdurulan araçların aranma işleminde, uyuşturucu ve bomba arama konusunda eğitimli köpekte kullanıldı.

 

Yapılan uygulamalarda 178 araç aranırken, sürücü ve yolculardan oluşan 524 kişinin de sorgulaması yapıldı.

 

HABER: RECEP DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş