JAPON YATIRIMCILAR İNEGÖL’DE YER BAKTI

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu, farklı sektörlerden yatırımların İnegöl’e getirilmesi adına Japonya ve Çekya’dan gelen iş adamlarına İnegöl’ü gezdirdi.

Yayınlama: 21.01.2020
1.130
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ile yapılan görüşmelerin ardından farklı sektörlerden yatırımların İnegöl’e getirilmesi için çalışmalara ağırlık veren Yusuf Şehitoğlu, ilk olarak Çekya ve Japonya’dan gelen şirket yöneticilerine İnegöl’ü gezdirerek yatırım alanlarını anlattı.
Çekya ve Japonya’dan gelen iklimlendirme ve otomotiv yan sanayi şirketleri yetkilileri Taiichiro Ishikawa, Keisuke Ono ve Yalin Yuregil ilk olarak İnegöl Belediyesine misafir oldular. Ardından İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi, Yenice Organize Sanayi Bölgesi yönetimlerini ziyaret ederek bilgi aldılar. Heyet İnegöl’de hayata geçirmeyi hedefledikleri fabrikalar için yer incelemesinde bulundu.

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu, “Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi görüşmeleri ile başlangıcını yaptığımız süreç meyvelerini vermeye başladı. Farklı sektörleri ve Uluslararası yatırımları İnegöl’ümüze kazandırmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Japonya ve Çekya’da yatırımları olan Tokyo Merkezli şirket yöneticisi misafirlerimizi ve değerli yatırım danışmanı dostum Yalın Yüregil’i ağırladık. Şirketin yapmayı planladığı yatırımları için Uygun alanlarla ilgili görüşmelerimizi yaptık” şeklinde konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş