Kadınlar Günü’nde kadına saldırı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile ilçemizde bir çok program icra edilirken, istenmeyen olaylar da meydana geldi. İshakpaşa Camii mevkiinde ve İnegöl Devlet Hastanesi’nde meydana gelen olaylar, vatandaşın da tepkisine neden oldu.

Yayınlama: 10.03.2018
775
A+
A-

İlk olay önceki gün saat 17.00 sıralarında İshakpaşa Camii mevkiinde meydana geldi. Bir şahıs karşısındakinin bayana sözlü saldırıda bulundu. İkili arasındaki yaşanan sözlü tartışmanın alevlenmesi ile çevredeki vatandaşlar durumu Emniyet Ekipleri’ne bildirdi.

 

Emniyet Ekipleri olay yerine gelmeden, bayana sözlü saldırıda bulunan şahıs olay yerinden uzaklaştı. Sözlü saldırıya maruz kalan kadın ise farklı bir sokağa girerek gözden uzaklaştı.






 

İkinci istenilmeyen olay ise İnegöl Devlet Hastanesi’nde meydana geldi. Nöroloji servisindeki oğlunu ziyaret etmek isteyen kadın S.T., eski eşi S.U. ve diğer oğlu E.U. ile karşılaştı. Yaşanan tartışma sırasında öfkelenen eski eş ve genç, kadına saldırdı. Saldırı sırasında  kadın, oğlu ve eşi tarafından darp edildiği iddia edildi. Hastane güvenlik ekipleri olayda yetersiz kalınca durum Emniyet Ekiplerine bildirdi.

 

Konu ile ilgili tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş