Kafkas’tan veda yemeği

Kafkasspor Yönetim Kurulu, futbolcular ve teknik ekip, 2017 – 2018 sezonu veda yemeğinde bir araya geldi.

Yayınlama: 05.04.2018
753
A+
A-

Veda yemeğinde açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Yücel Doğru, “2017 – 2018 Sezonu veda yemeğinde bir araya geldik. Futbolcularımızın, teknik ekibimizin ve yöneticilerimizin tamamını burada görmek beni çok mutlu etti. Öncelikle yönetim kurulumuza bu zorlu süreçte benimle birlikte hareket ettikleri için teşekkür ediyorum. Acısıyla tatlısıyla, sevinciyle hüznüyle koca bir sezonu geride bıraktık.  Son ana kadar bize yaşattığınız heyecan için yönetim kurulumuz ve camiamız adına siz değerli futbolcu kardeşlerimize ve antrenörlerimiz Aydın Ungan, Özkan Özel ve Mustafa Atar’a çok  teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki Play-Off’a kalalım, o heyecanı sizinle birlikte camiamıza da yaşatalım. Fakat nasip buraya kadarmış. Son maçta oluşturduğunuz ortam, mücadeleniz ve saha içindeki duruşunuz Bursa futbol camiasının takdirini kazandı. İnşallah önümüzdeki sezon bu heyecanı hep beraber yaşarız” dedi.

 

ADAY DEĞİLİM






Önümüzde ki günlerde kongre kararı alacaklarını belirten Yücel Doğru, “Kafkasspor gibi büyük bir camiada 3 yıl yöneticilik ve 1 yılda başkanlık görevini yapmanın gururunu yaşadım. Kulübümüzün bünyesinde bulunan futbol harici diğer branşlara da önem verdik. Satranç, Taekwando, Masa Tenisi ve Güreş’te ulusal dereceler elde ettik. Futbolda alt yapımıza daha fazla önem verdik. Tarihimizde ilk defa 2004 yaş grubumuzla Türkiye Şampiyonası’nda Bursa’yı temsil ettik. Mayıs ayında bir kongre süreci yaşanacaktır. Önümüzdeki dönem aday olmayacağım. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden sonra gelecek yeni yönetim kurulumuz bu bayrağı daha ileriye taşıyacaklarından hiç bir şüphem yoktur. Şimdiden yeni seçilecek yönetim kurulumuza başarılar dilerim” dedi.

 

TARAFTARIMIZ HEP YANIMIZDAYDI

Zorlu süreçte taraftarlarının kendilerine hep destek olduğunu belirten Doğru, konuşmalarını şu ifadelerle sonlandırdı: “Taraftarımız sağ olsun hep arkamızda bir itici güç oldu. Hiç bir deplasmanda bizleri yalnız bırakmadılar. Son Gülbahçe maçındaki oluşturdukları ortamı tüm Bursa konuştu. Onlara da çok teşekkür ediyorum”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş