KALKINMA BAKANI LÜTFİ ELVAN İNEGÖL’E GELİYOR

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi, 5-6 Mayıs tarihlerinde de Türkiye genelinde şubesi bulunan illerde ki işadamlarının katılacağı GİK Toplantısı’na ev sahipliği yapacak. Toplantıya Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’da katılacak.

Yayınlama: 04.05.2017
799
A+
A-

Yurtiçi ve yurtdışında 11 bini aşan üyesi ile 45 bin işletmeyi temsil eden ve yaklaşık 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayan, yurtiçinde 86 irtibat noktası yurtdışında ise 63 farklı ülkede toplamda 159 nokta ile hizmet veren MÜSİAD, İnegöl’de dev bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.

 

MÜSİAD; her 3 ayda bir gerçekleştirdiği Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısının 96’ncısını yurt içi ve yurt dışından katılım sağlayacak 500 işadamı ile gerçekleştirilecek. 2 gün sürecek organizasyon için ilçedeki en büyük 5 otelle anlaşma yapıldı. Bir gece İnegöl’de misafir edilecek konukların arasında ülke genelinde tanınmış işadamlarının da olacağı tahmin ediliyor. 5 Mayıs’ta düzenlenecek Gala Yemeği organizasyonuna Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın da katılım sağlayacağı açıklandı.






 

MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç, 2 gün sürecek toplantılarda MÜSİAD üyesi işadamlarının bölgelerinde yaşanan sorunları masaya yatıracağını söyleyerek, “Toplantılardan çıkacak sonuçlar, üst kurullarımız tarafından devletimizin ilgili kurumlarıyla paylaşılacak. Bizler bu organizasyona ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Organizasyonla ilçemizin tanıtımına da katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş