KANALİZASYONDAN ONU ÇIKARTMAK İÇİN YOLU KAZDILAR !

Turgutalp Mahallesi’nde bir ev hanımı temizlik yaparken altınlarını lavobaya düşürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen BUSKİ ekipleri kanalizasyonda kazı yaparak 7 çeyrek altını bulmayı başardı. Büyük sevinç yaşayan kadın Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Yayınlama: 04.09.2020
1.394
A+
A-

 

Bursa’nın İnegöl İlçesinde meydana olayda Buski ekiplerine lavaboya altın düşüren vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen ekipler kanalizyonda bularak sahibine teslim etti.

Alınan bilgilere göre Bursa’nın İnegöl İlçesine bağlı Turgutalp Mahallesi İhlas Sokak üzerinde ikamet eden bir vatandaş Buski ekiplerini arayarak lavobaya altınlarını düşürdüğünü bildirdi.






Bunun üzerine harekete geçen ekipler yaptıkları incelemenin ardından kanalizasyon kuyusunu kazarak 10 adet çeyrek altını bulup sahibine teslim etti.

Konu ile ilgili AA muhabirine  açıklama yapan Şaban Yılmaz (45), “Gelen ihbar üzerine harekete geçerek kanalizasyon kuyusunu açtık, içinde ki altınları bularak sahibine telsim ettik” dedi.

Rauf Sakın (49) ise daha öncede böyle bir olayla karşılaştığını belirterek, “Bir vatandaş altınlarını düşürdüğü bilgisini verdi. Bizde yaptığımız çalışma ile kanalizasyon hattında altınları bulup sahibine telsim ettik. Daha öncede başımıza böyle bir olay geldi. Daha öncede polise teslim etmiştik” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş