Kar yağışı İnegöl’de vatandaşı sokağa döktü

İnegöl’de Pazartesi günü sabah saatlerinde başlayan kar aralıksız şekilde yağarak ortalığı beyaza bürüdü. Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar parklarda ve caddelerde kartopu oynayarak karın keyfini çıkardılar.

Yayınlama: 08.01.2019
1.463
A+
A-

Tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı, Marmara Bölgesi’nde de kendisini gösterdi. Pazartesi sabah saatlerinde aniden bastıran kar yağışı iki gün aralıksız yağarak cadde ve sokakları beyaza bürüdü. Kar kalınlığının 15 cm’yi bulduğu şehir merkezinde vatandaşlar araçlarını ve dükkânlarının önlerini temizlerken güçlük çekti. Sokaklara çıkarak kar yağışı altında yürüyen vatandaşlar, bol bol fotoğraf çektirdi. Kartopu oynayarak kardan adamlar yapan vatandaşlar doyasıya eğlendi.

 

Yağış, ulaşımda aksaklıklar yaşanmasına neden olurken yayalar ise yürümekte güçlük çekti. Hava sıcaklığının -4 derece olarak ölçüldüğü İnegöl’de, kar yağışının önümüzdeki günlerde de etkisini sürdürmesi bekleniyor. Karayollarına ait iş makineleri yol tuzlama çalışmaları yaptı. Trafik ekipleri yollarda denetimlerini arttırdı. Vatandaşlar birbirleriyle kartopu oynadı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş