İnegöl’de TOKİ 3. ETAP BAŞLAYACAK

İnegöl Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan İnegöl TOKİ 3. etap projesi ile ilgili başvuru dosyaları TOKİ Başkanı Ömer Bulut’a teslim edilmesinin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, “Vatandaşımızın talebi olan TOKİ 3. etap projesinin yakın zamanda başlayacak” dedi.

Yayınlama: 11.01.2019
15.026
A+
A-

İnegöl  Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan önceki gün TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u makamında ziyaret ederek, TOKİ’nin 3. etap alanı ile ilgili başvuruları götürmüş ve 3. etap ile ilgili bilgi almıştı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, “TOKİ Başkanımıza İnegöl’de toplanılan başvuruları dosya haline getirerek Belediye Başkanımız ve Milletvekilimiz ile birlikte teslim ettik. Vatandaşımızın talebi olan TOKİ 3. etap projesinin yakın zamanda başlayacak” dedi.






 

10 BİN 300 KAYIT ALINDI

Belediye Başkanı Alper Taban ise,”TOKİ Başkanıız Ömer Bulut’u bildiğini gibi makamında ziyaret ettik. Kendisine İnegöl’de 3. etap projesi ile ilgili 10 bin 300 kayıt aldığımız, TOKİ’ye ait 338 dönümlük bir yerin olduğunu ilettik. Onlarda bize birer çalışma hazırlığı yapacaklarını söylerdiler. Tabi bizim onlara bu çalışma ile ilgili zaman tanımamız lazım. O çalışmayı hazırladıkları gibi bize sunum yapacakla” dedi.

 

 

İLK ADIMLAR ATILDI

“İçerisinde konut, sosyal donatı alanları şeklinde güzel bir proje çıkarıp sunum yapacaklar” diyerek konuşmasını sürdüren Taban, “Bizlerde değerlendireceğiz. Süreç için ilk adımlar atıldı. Başvurular alınmadan önce TOKİ ile görüşerek başlatmıştık bu projeyi. Malum İnegöl’de kiralık daire sayısı azaldı, rakamlarda arttı. Şehrimizde ihtiyaç var. Geçmişte 2 bin civarında konut yapıldı ama şuan tamamı dolu. Size de ait olan bir yer var dedik ve yeni bir planlama ile yeni konutlar yapabilir miyiz talebinde bulundu. Sağ olsun onlarda sıcak bakıyorlar. Artık TOKİ’nin yapacağı çalışmalar ile süreç devam edecek” diye konuştu.

 

TOKİ 3. etap projesi Hacı Sevim Yıldız Eğitim Kampüsü’nün kuzeyinde yer alacak.

 

111 ada 105 parsel de yapılması planlanan Bursa İnegöl TOKİ Konutları 3. etap talep toplama işlemi Ekim ayı’nda sona ermişti.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş