Karadeniz Güvenspor’a dev sponsorluk desteği

Ergünler İnşaat, Karadeniz Güvenspor Başkanı Metin Öztürkoğlu’un girişimleri ile Karadeniz Güvenspor’un bu sezon ki sponsoru oldu.

Yayınlama: 05.11.2021
320
A+
A-

Ergünler İnşaat ofisindeki sponsorluk imza töreninde açıklamalarda bulunan Bekir Ergün, yeni sezonda tüm İnegöl kulüplerine başarılar dileyerek, “Firma olarak daima spor ve sporcuların yanında olarak elimizden gelen katkı ve desteği vermeye çalışıyoruz. Karadeniz Güvenspor’un ve Başkanımız Metin Öztürkoğlu’nun bizlerde yeri çok farklıdır, onursal başkanımızdır ve onun isteğini emir telakki ederek gereğini yaparız. Bu doğrultuda yapmış olduğumuz anlaşmanın Karadeniz Güvenspor camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Karadeniz Güvenspor Başkanı Metin Öztürkoğlu ise, “Yeni sezonda tüm kulüplerimize başarılar diliyorum. Bugün burada inşaat sektöründe faaliyet gösteren, sektörün marka firması ile 2021-2022 futbol sezonu sponsorluk anlaşması yapmış bulunuyoruz. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Bekir Ergün kardeşime çok teşekkür ederken, hiç bir zaman bizlere desteklerini esirgemeyerek, bizlerin yanında olan sektöründe marka olan Ergünler İnşaat’a bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.






 

Konuşmaların ardından Kulüp yetkilileri tarafından Bekir Ergün’e plaket ve kulüp forması takdim edildi.

 

HABER: AHMET KABRAN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş