Kaymakam Akça gazetemize veda ziyareti

İstanbul’un Tuzla ilçesine atanan İnegöl Kaymakamı Ali Akça veda ziyaretleri kapsamında gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Uğur Çiçek’i ziyaret etti.

Yayınlama: 13.09.2018
768
A+
A-

Yaklaşık 4 yıldır İnegöl’de görev yapan ve geçtiğimiz günlerde yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile birlikte İstanbul’un Tuzla İlçesine Kaymakam olarak atanan Ali Akça veda ziyaretleri kapsamında gazetemizin genel yayın yönetmeni Uğur Çiçek ve çalışanlarını ziyaret etti.

 

BAŞARILAR DİLERİM






Ziyarette konuşan Okur Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Uğur Çiçek, “İnegöl’e yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. İstanbul’un Tuzla İlçesinde yapacağınız çalışmalar içinde sizlere şimdiden başarı ve muvaffakiyetler diliyorum” şeklinde konuştu.

 

İNEGÖL BASINI YANIMIZDA DURDU

Daha sonra konuşan Kaymakam Ali Akça, “İnegöl’de sonra derece mutlu ve memnun bir şekilde görev yaptım. Dolu dolu günler geçirdik ve artık veda vakti geldi. Bende İnegöl’de birlikte çalıştığımız kurumlara veda ziyaretlerine başladım. Görev süremiz boyunca destekleriniz için çok teşekkür ederim. İnegöl basını her zaman bizlerin yanında durdu” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş