KERMESE DAVET

Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı İnegöl Temsilcisi Recep İhtiyar, Turgutalp Mahallesi Mahmut Esat Bey Caddesi üzerinde düzenledikleri kermese tüm ilçe halkını davet etti.

Yayınlama: 03.04.2018
1.023
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı İnegöl Temsilcisi Recep İhtiyar, “Merkezi Malatya’nın Darende ilçesinde bulunan Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı, ülke genelinde daha çok insana yardım elini uzatabilmek amacıyla bu yıl Türkiye genelinde kermes açılışları yapacak. Her canlıya hizmet felsefesi ile kurulan vakfımız, ülke genelinde vakfın hanımlar kolu olan; Şefkat Gülleri tarafından kermes açılışları yapacak. Yıl içerisinde vakıf gönüllüsü bayanların el emeği göz nuru ile hazırladıkları eşyalar ve iş adamlarının yaptıkları ayni bağışlarla yapılacak kermeslerden elde edilecek gelir de, ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere yükseköğrenim, ortaöğrenim ve barınma bursu, sosyal tesis inşaat ve tadilatlarının yapılması, kimsesiz, dul ve yetimlerin yakacak, giyecek ve yiyecek ihtiyaçlarının karşılanması, sağlık kuruluşlarına tıbbi cihaz, tefrişat gibi konularda destek olunması, yaşlı, yatalak ve maddi imkanı olmayanlara sağlık taraması ve ilaç için maddi yardımla birlikte sıcak yemek yardımında bulunulması gibi yardım ihtiyaçları karşılanacak. Kermesimizde, bay, bayan, çocuk hazır giyimi, ayakkabı, çeyiz, gıda, zücaciye, el sanatları, kırtasiye gibi birçok çeşit bulunacak. Ben İnegöllü kardeşlerimizi kermesimize davet ediyorum” dedi.

 

Kermes yeri ve saati hakkında bilgi veren İhtiyar, şu ifadelerle konuşmasını tamamladı: “22 Nisan tarihine kadar kermesimiz Turgutalp Mahallesi Mahmut Esat Bey Caddesi üzerinde hizmet verecek Kermes saatleri 09.00 ile 19.00 arasında hizmet verecek” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş