KETEM tarama sayıları açıklandı Bin 900 İnegöllü taramadan geçti

İnegöl Kanser Erken Teşhis Ve Tarama Merkezi (KETEM) tarafından yıl içerisinde Mamografi, HPV-DNA, GGT bölümlerinde yapılan toplam tarama verileri belli oldu. Verilere göre 2018 yılı içerisinde bin 900 İnegöllü vatandaş bu taramalara tabi tutuldu.

Yayınlama: 25.09.2018
761
A+
A-

İnegöl Kanser Erken Teşhis Ve Tarama Merkezi tarafından yıl içerisinde yapılan tarama verileri belli oldu.

 

OCAK AYI






2018 Yılı Ocak ayında 82 vatandaş Meme Kanseri Taraması için Mamografi çekimi gerçekleştirdi. 58 Vatandaşın Rahim Ağzı Kanser taraması için HPV-DNA smear testi yapılırken, 44 vatandaşa ise Kalın Bağırsak Kanseri için GGT Gaitadaki Gizli Kan testi yapıldı.

 

ŞUBAT AYI

2018 Yılı Şubat ayında 105 vatandaş Meme Kanseri Taraması için Mamografi çekimi gerçekleştirdi. 57 Vatandaşın Rahim Ağzı Kanser taraması için HPV-DNA smear testi yapılırken, 52 vatandaşa ise Kalın Bağırsak Kanseri için GGT Gaitadaki Gizli Kan testi yapıldı.

 

MART AYI

2018 Yılı Mart ayında 103 vatandaş Meme Kanseri Taraması için Mamografi çekimi gerçekleştirdi. 5 Vatandaşın Rahim Ağzı Kanser taraması için HPV-DNA smear testi yapılırken, 31 vatandaşa ise Kalın Bağırsak Kanseri için GGT Gaitadaki Gizli Kan testi yapıldı.

 

NİSAN AYI

2018 Yılı Nisan ayında 115 vatandaş Meme Kanseri Taraması için Mamografi çekimi gerçekleştirdi. 62 Vatandaşın Rahim Ağzı Kanser taraması için HPV-DNA smear testi yapılırken, 41 vatandaşa ise Kalın Bağırsak Kanseri için GGT Gaitadaki Gizli Kan testi yapıldı.

 

MAYIS AYI

2018 Yılı Mayıs ayında 87 vatandaş Meme Kanseri Taraması için Mamografi çekimi gerçekleştirdi. 31 Vatandaşın Rahim Ağzı Kanser taraması için HPV-DNA smear testi yapılırken, 25 vatandaşa ise Kalın Bağırsak Kanseri için GGT Gaitadaki Gizli Kan testi yapıldı.

 

HAZİRAN AYI

2018 Yılı Haziran ayında 71 vatandaş Meme Kanseri Taraması için Mamografi çekimi gerçekleştirdi. 38 Vatandaşın Rahim Ağzı Kanser taraması için HPV-DNA smear testi yapılırken, 33 vatandaşa ise Kalın Bağırsak Kanseri için GGT Gaitadaki Gizli Kan testi yapıldı.

 

TEMMUZ AYI

2018 Yılı Temmuz ayında 84 vatandaş Meme Kanseri Taraması için Mamografi çekimi gerçekleştirdi. 143 Vatandaşın Rahim Ağzı Kanser taraması için HPV-DNA smear testi yapılırken, 62 vatandaşa ise Kalın Bağırsak Kanseri için GGT Gaitadaki Gizli Kan testi yapıldı.

 

AĞUSTOS AYI

2018 Yılı Ağustos ayında 102 vatandaş Meme Kanseri Taraması için Mamografi çekimi gerçekleştirdi. 87 Vatandaşın Rahim Ağzı Kanser taraması için HPV-DNA smear testi yapılırken, 56 vatandaşa ise Kalın Bağırsak Kanseri için GGT Gaitadaki Gizli Kan testi yapıldı.

 

EYLÜL AYI

2018 Yılı Eylül ayı içerisinde 130 vatandaş Meme Kanseri Taraması için Mamografi çekimi gerçekleştirdi. 101 Vatandaşın Rahim Ağzı Kanser taraması için HPV-DNA smear testi yapılırken, 94 vatandaşa ise Kalın Bağırsak Kanseri için GGT Gaitadaki Gizli Kan testi yapıldı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş