Kızılay Ramazan’da mazlumların yüzünü güldürecek

Yayınlama: 14.03.2024
20
A+
A-

Kızılay İnegöl Şubesi Başkanı Alay Ergin, Ramazan Ayı’nda yaşanan acılarla birlikte deprem ve Gazze’deki insanlık dramına dikkat çekerek, buruk bir Ramazan Ayı geçirdiklerini, yaşanan olumsuzlukların önüne geçmek için Ramazan’da yüzleri güldürmek için yardım kampanyalarının sürdüğünü ifade etti.

Türk Kızılay İnegöl Şubesi Başkanı Alay Ergin, yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Ayı’nda yardım kampanyalarını sürdürdüklerini belirtti. Ancak bu yılın diğer yıllardan farklı olarak, yaşanan depremler ve Gazze’deki insanlık dramı sebebiyle Ramazan’ın buruk geçtiğine vurgu yaptı. Ergin, Kızılay’ın insanların acılarını paylaşmak ve yardımcı olmak için var olduğunu vurgulayarak, yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu.

Kızılay’ın bu yılki Ramazan yardım kampanyasının ana hedefinin, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak olduğunu dile getiren Ergin, “Bu Ramazan sensiz olmaz” diyerek kampanyaya katılmaya ve ihtiyacı olanlara destek olmaya davet etti.






İnegöl Şubesi’nin yanı sıra genel merkezin de desteğiyle, ülkede yaşanan büyük depremlerin etkilerini hafifletmeyi amaçlayan Kızılay, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedelere ve Gazze’deki çatışma mağdurlarına öncelik vererek 1 milyar 271.5 milyon TL’lik yardım hedefliyor. Bu yardımla yaklaşık 8.8 milyon insana elini uzatacaklarını belirtti.

Ergin, Kızılay’ın Ramazan dönemindeki insani yardım çalışmalarının hayırsever halkın destek ve bağışlarıyla gerçekleştiğini vurgulayarak, bu vesileyle herkesi kampanyaya destek olmaya davet etti. Bağışların, ihtiyaç sahiplerine doğrudan ulaştığını belirten Ergin, gıda yardımı, ayni ve nakdi zekât, fitre, fidye, çocuklara bayramlık bağışlarının ihtiyaç sahiplerine ulaştığını ifade etti.

Son olarak, Ergin, vatandaşları düzenli bağış yapmaya ve kardeşlik sofrasında yerlerini almaya davet etti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş