‘Koltukta kadın eli’

MÜSİAD İnegöl Şubesi, MÜSİAD Kadın İnegöl Komite Başkanı Ülkü Kocaoğlu, mobilya sektöründeki ara eleman sıkıntısını kadınların çözebileceğini ve bu konu ile ilgili kurslar verileceğini ifade etti.

Yayınlama: 17.01.2021
1.538
A+
A-

MÜSİAD İnegöl Şubesi, MÜSİAD Kadın İnegöl Komite Başkanı Ülkü Kocaoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 

“Şehrimizin dünyaya açılan kapısı olan mobilya sektörümüzün özellikle koltuk döşeme konusundaki personel ihtiyacına çözüm olma adına ‘Koltukta Kadın Eli’ projemizi geliştirdik. Bu projede kadınlara özel döşeme kursu düzenleyeceğiz. Amacımız hem sektörün ihtiyacı olan eleman açığını kapatmak, iş verenlerimize destek olmak, hem de kadin eli değince daha güzeli mümkün olduğunu göstermek. Proje ile ilgili toplantılarımızı gerçekleştirdik. 18-30 Ocak tarihleri arasında kursiyer başvurularını almaya başlıyoruz. Başvurular şahsen ve MÜSİAD İnegöl Şubesi’ne yapılacaktır. Kursumuza özellikle İş-Kur İnegöl Müdürlüğümüz ve Halk Eğitim Merkezi İnegöl Müdürlüğümüz destek olacaklar. kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.






 

Bu proje bir defaya mahsus değildir. Projemiz uzun soluklu olacaktır. ‘Kadınlar bu işi yapabilir mi?’ Sorusuna, ‘Kadınların yapamayacağı iş var mı?’ cevabıyla karşılık veriyoruz. Kadın istihtamıyla ülke ekonomisine katkı sağlamak ve başarılı kadınlarımıza iş imkanı sunmak, 3 aylık dönemde halk eğitimde sahadan tecrübeli hocalar eşliğinde ve İş-Kur desteğiyle projemizi gerçekleştireceğiz. Projemize katkı veren, destek olan kurumlara bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum ve projemizin örnek bir proje olacağına inancım tam”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş