Korkmaz’dan sürücülere uyarı

İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, kısmi normalleşme ile birlikte şehir merkezindeki yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların arttığını ifade ederek, sürücülerde uyarılarda bulundu.

Yayınlama: 26.05.2021
844
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Korkmaz, şu ifadeleri kullandı;

 

“Bildiğiniz gibi bir pandemi süreci geçiriyoruz. Bu sürecin bizden aldığı çok şey var. İnsanlarımız yakınlarını kaybetti. İşlerinde sıkıntılara girdiler. Rabbim en yakın zamanda pandemiden kurtulmayı bizlere nasip etin. Pandemi sürecinde alınan kararlar oldu. Kısıtlama kararları ile birlikte vatandaşlarımız evlerine çekildi. Vatandaşlarımız evlerinde çekildi ama ister istemez dışarıda da vakit geçirmek istiyorlar. Bu çok normal bir durum. Ama alınan kararlar nedeni ile ki bu kararlar bizlerin sağlığı için, bizler de bu kurallara uymak zorundayız. Süreç devam etti ve şimdi kısmi olarak bir normalleşme sürecine girdi. Uzunca bir zamanın ardından kısmi normalleşme ile birlikte İnegöl merkezde, çevre yolunda, Bursa Ankara karayolunda, yine İnegöl’e bağlı eski beldelerin yollarında çok ciddi kaza artışı gözlemledik. Kazaların geneli maddi hasarlı olsa da yaralamalı ve ölümlü kazalar da meydana geldi. Bu konuda özellikle sürücü kardeşlerimizin dikkatli olmalarını rica ediyorum”






 

Korkmaz, sözlerini şu ifadelerle tamamladı;

 

“Özellikle vatandaşlarımız dışarıda zaman geçirmek istiyor. Şu anda gün içerisinde herhangi bir yasak yok. Onların da dışarıda vakit geçirmek istemeleri en doğal hakları. İlçe merkezine biliyorsunuz köylerden, eski beldelerden ve şehir dışından birçok araç geliyor. Araçların gelmesi ile birlikte şehir merkezinde müthiş bir yoğunluk oluyor. Bu yoğunlukta bazı sürücü kardeşlerimiz hızlı davranmak istiyor, ya da kurallara uymayarak trafikte seyrediyor. Trafik kurallarına uyulmamasının sonucunda da kazalar meydana geliyor. Sürücülerimizin özellikle trafik kurallarına uymaları hususunda ricada bulunuyoruz. En iyi ihtimalle kaza maddi hasarlı olsa bile, cebinizden birkaç lira gitmiyor sadece. Aracın değerli düşüyor, boyası, ustası… Yani cebinizden hatırı sayılır ücretler çıkıyor. Bu gibi konularla muhatap olmamak için trafik kurallarına uyalım, uymayanları da tatlı dil ve tebessümle uyaralım”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş