Kurtuluşspor yemekte buluştu

Hafta sonu gerçekleştirilen Kurtuluşspor Olağan Üstü Genel Kurul sonrasında başkanlığa Yusuf Saç seçilmişti. Yeni yönetim önceki gün yemekte bir araya gelerek kendilerini tanıttı. Program sonunda 2 dönem başkanlık görevini üstlenen Talha Öziş’e hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.

Yayınlama: 10.05.2018
1.394
A+
A-

 

Düzenlenen yemekte konuşan Kurtuluşspor Başkanı Yusuf Sak, “Yönetim kurulunu genç bir ekip ile oluşturduk. Yeni arkadaşları aramıza kattık. Yönetim kurulu üyelerimiz toplam 25 kişiden oluşuyor. Geçen sene bildiğiniz üzere deplasmanlı BAL liginde mücadele ediyorduk. Sezon sonu Süper Amatör Kümeye düştük. Bu sezon tekrardan Süper Amatör Kümede mücadele edeceğiz. Talha başkanımdan bu sene görevi devraldık. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrak yarışını bu sene biz devam ettireceğiz. Yaptığı hizmetlerden dolayı Talha başkanıma teşekkür ederim. Yeni sezonla alakalı çalışmalara bu akşam itibariyle arkadaşlarımız ile beraber başlayacağız. Tekrardan yeni bir yönetim, yeni bir heyecan, yeni bir ekip ile birlikte Süper Amatör Kümede hedefimiz yine şampiyonluk olacaktır. İnşallah Allah bizi bu yolda boş çevirmez. İnegöl’ümüzün güzide basın mensupları kongre süresince yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Herkese iyi akşamlar diliyorum” dedi.

 






YÖNETİMDE GÖREV DAĞILIMI

Başkan: Yusuf Sak. Başkan Yardımcısı: Kerem Arı, Caner İçmen, Kadir Usluer, Mesut Ergene. Futbol Şube Sorumlusu: Enver topuz, Ali İlhan. Genel Kaptan: Tarık Uysal, Mustafa Durmuş, Atakan Balka, Süleyman Güzel, Onur İdil. Federasyon Temsilcisi: İlker İnkaya, Bayram Dakuşlu, Metin Babacan. Muhasip: Servet Kaptan, Burak Turan. Tesisler Sorumlusu: Ömer Güder, Emrah Başdere. Basın Sözcüsü: Yavuz Baydar, Mert Kaplan. Altyapı Sorumlusu: Fatih Öziş, Semih Tekeli. Reklam ve Tanıtım: Gökhan Akbulut, Yasin Demirtaş, Fatih Karaca.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş