Livello mobilya dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor

İnegöl’ün en köklü ve başarılı mobilya firmalarından Livello Mobilya hedef çıtasını her geçen gün daha da yükseltiyor. Sürdürülebilir başarıyı yakalamak için, ‘Daima başarı’ sloganı ile yola çıkan Livello, dün akşam düzenlediği ‘Kurumsal İletişim ve Marka Yemeği’nde yöneticileri ve personeli ile bir araya geldi.

Yayınlama: 22.10.2018
1.767
A+
A-

İnegöl Morrian Hotel’de düzenlenen toplantıda Livello Mobilya’nın kuruluşundan bugüne geldiği nokta ve bundan sonra izleyeceği yol masaya yatırıldı. Bugünlere kolay gelinmediğine dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı Alemdar, Livello markasının hem ulusal, hem de uluslararası arenada bilinen bir noktada olduğunu ifade ederek, “Bundan sonraki süreçte her konuda rakiplerimizle aramızdaki makası daha da açmak ve tanınma düzeyimizi çok daha üst noktalara çıkartmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Aynı hedeflere yönelmiş güçlü bir toplumun istediği her şeyi başarabileceğine inandığını belirten Alemdar, bu doğrultuda yol alan Livello Ailesi’nin hedeflerine ulaşacağından emin olduğunu söyledi. Birlik ve beraberlik içinde çok çalışmanın önemine vurgu yapan Yönetim Kurulu Başkanı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bu güne kadar yaptığımız yatırımlarla sürekli büyüme performansı gösteren güvenilir bir firma olduğumuzu çok şükür ki kanıtladık. Bundan sonraki süreçte hedeflerimiz daha da büyük olacaktır. Ki olmak zorundadır! Çünkü sektörümüzde hızla artan bir rekabet söz konusu… Dolayısıyla daralan bir piyasada var olmak için çok çalışmak ve hep beraber doğru işler yapmak zorundayız. Başarımızı sürdürülebilir kılmak için bundan başka bir seçeneğimizin olduğunu da düşünmüyorum.”






 

DEVİR ÜRÜN SATMA DEVRİ DEĞİL, HİZMET SATMA DEVRİDİR

Konuşmasında sık sık müşteri memnuniyetine ve hizmet kalitesine yer veren Mustafa Kemal Alemdar, geleceğe dair planları olan bir firmanın müşteri memnuniyetini ön plana alması gerektiğinin altını çizdi. Özellikle son yıllarda pazarın dünya üzerinde farklı bir şekle ve anlayışa büründüğüne değinen Alemdar, “Küreselleşmeyle birlikte dünya piyasalarında hızlı ve değişen bir rekabet söz konusu.Buna bağlı olarak da pazar dinamikleri her geçen gün değişiyor. Dolayısıyla firmalar artık ürüne olduğu kadar müşteriye de odaklı çalışmak zorundadır. Biz Livello ailesi olarak da bu güne kadar yaptığımız her işte önceliğimizi kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetine ayırdık. Müşteri memnuniyeti ilkesine sahip olmayan, müşteriyi dikkate almayan firmalar gelecekte varlıklarını devam ettiremeyeceklerdir. Dolayısıyla bu çizgimizi ve ilkemizi bundan sonra da sürdürülebilir kılmak ve sizlerle birlikte çıtamızı çok daha yükseklere çıkarmak istiyoruz. Bugünden itibaren kurumsal bir yapı ile hızla markalaşan ve dünya çapında kendinden söz ettiren bir firmanın yapı taşlarını örmeye başlıyoruz. Bu yolda Rabbim bizi muvaffak ve muzaffer kılsın” değerlendirmelerinde bulundu.

 

FRANCHİSİNG FUARI İLE EN BÜYÜK ADIMIMIZI ATTIK

Özellikle markaya ve markalaşmaya değinilen toplantıda üretici ile tüketici arasındaki derin bağın ancak bu yol ile kurulabileceğinin altı çizildi. En büyük sermayelerinin markaları olduğunu tekrar eden Alemdar, “Düşünsenize, her birimiz aldığımız bir markanın ürününü iyi ya da kötü yönleri ile çevremize anlatmıyor muyuz? İşte markanın nihai tüketici ile duygusal bağı tam da burada başlar. Biz de bu bağı bir an önce kurmak ve piyasada kendimizden söz ettirmek istiyoruz. Bu noktada şirket imajımızı doğru temsil etmek hepimizin ayrı ayrı görevidir.” dedi.

Livello Mobilya Markalar Direktör’ü Metin Kocatürk ise ‘İki günü aynı olan zarardadır’ sözünden yola çıktıklarına değinerek zirveyi hedeflediklerini belirtti. Kocatürk, “Yeni hedefler belirledik, misyonumuzu zirveye taşıdık, yeni oluşumlara giriştik, bünyemizde yeni departmanlar kurduk. Birçok firmanın sunmadığı imkanlârı sunarak bu noktalara geldik. Bu yolda Livello’yu bulunduğu yerden zirveye taşıyacak olan da biziz. Çok çalışacağız. Yeri gelecek yorulacağız fakat inanıyorum ki karşılığını hep beraber göreceğiz.” dedi.

 

İNEGÖL’ÜN İLK VE TEK FİRMASI OLARAK FUARDA YERİMİZİ ALDIK

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da katıldıkları markalar fuarına da değinen Livello Mobilya Markalar Direktörü Kocatürk, “Markalaşma fuarında yer alarak amacımıza giden yolda önemli bir adım attık. İlk ve tek mobilya firması olarak fuarda yerimizi aldık. Şuanda İnegöl’de bu yola çıkan ilk firmayız. Kimsenin izi olmayan yerde iz açıyoruz. Cesur kararlar aldık.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Ürün konseptinde devrim sayılabilecek yepyeni bir koleksiyona imza atmanın hazırlıklarını yaptıklarını duyuran Kocatürk, ‘Düşünülüş ve Çalışılmış Sadelik’ sloganı ile müşterilerin yatırımcıya çevrildiğine dikkat çekti ve sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Bizim müşterimiz artık yatırımcı oldu. Onlara ‘dokun, hisset, yaşa’ dedik. İç mimarlık mesleğini işimize katarak fayda satışına başladık. Bundan sonra bizi mobilya değil, hizmet büyütecek” cümlelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş