Malkaç’tan Taban’a ziyaret

MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret etti. Taban’a yeni görevinde başarılar dileyen Malkaç ve yönetimi, İnegöl’de bir bulvara; Kudüs, Filistin veya Arakan isiminin verilmesi talebinde bulundu.

Yayınlama: 04.01.2018
539
A+
A-

8 Kasım 2017 tarihinde İnegöl Belediye Meclisinde gerçekleştirilen seçimle İnegöl Belediye Başkanlığı görevine getirilen Alper Taban, MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç ile yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Taban’a hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere gelen MÜSİAD yöneticileri, bu ziyarette bazı taleplerini de dosya halinde sundu.

 

“MÜSİAD OLARAK YANINIZDAYIZ”






Ziyarette konuşan MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç, Başkan Taban’a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, başarılar diledi. “MÜSİAD olarak yanınızdayız” diyerek destek mesajı veren Malkaç, “Fikir ve çalışmalarımızla her zaman yanınızdayız. Hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için geldik. Önerilerimizi de sizlere söyledik. Orhaniye Mahallesi sınırlarındaki Aktaş Sokağının isminin belediye meclis üyelerimizin onay vermesi halinde 2005 yılında Siirt’in Pervari ilçesindeki operasyonda şehit düşen İnegöl nüfusuna kayıtlı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Kamil Baltacı’nın isminin verilmesini rica ediyoruz. Ayrıca Mahmudiye Mahallesi’nde bulunan Cenon Bulvarı adının da Kudüs, Filistin veya Arakan olarak değiştirilmesini talep ediyoruz” dedi.

 

MÜSİAD GÜÇLÜ BİR EKİP

Belediye Başkanı Alper Taban ise ziyaret için teşekkür ederek “MÜSİAD’ımız; İnegöl’de çalışkan, gayretli, sürekli koşturan ve şehrin gündemine dair dertlenen, önerilerde bulunan güçlü bir ekip. Biz de bu güçlü ekiple İnegöl’de çalışmalarımız el birliğiyle yürüteceğiz. Bize düşen her ne varsa elimizden geleni yapacağız. Bizler göreve geldiğimiz gün ortak aklı, kent aklını, şehrin fikirlerini ve dertlerini önemseyeceğimizi ifade etmiştik. Bu şehir hepimizin. El birliğiyle bu şehre sahip çıkmak durumundayız. Bizlere iletmiş oldukları konularda gerekli değerlendirmeleri yapacağız. Ziyaret için teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından ziyaret anısına Başkan Taban’a çiçek takdim eden Malkaç, ‘Batı medyasında 15 Temmuz’ ile Kudüs kitabı da hediye etti. Ayrıca Alper Taban’a MÜSİAD üye formu takdim edilerek üyelik talebinde bulunuldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş