Mehmetçik Gazze’ye

Yayınlama: 15.11.2023
563
A+
A-

Yeniden Refah Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Harun Baykal, Terörist İsrail’in kuşatma altına aldığı, çocukları katlettiği ve İslam coğrafyasında yeterli tepkinin gelmediğini ifade ederek, “Biz, Mehmetçik Gazze’ye diyoruz. Çocukların bombalarla paramparça edildiği, kanlar içinde bırakıldığı bir dünyada, normal yaşamak bizleri utandırıyor. Mehmetçik bugün değilse ne zaman gidecek o topraklara?” dedi.

Yeniden Refah Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Harun Baykal, Gazze’deki katliam ve yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

İSLAM COĞRAFYASI’NDAN SES ÇIKMIYOR






Yaşanan katliama rağmen İslam Coğrafyasından ses çıkmadığını belirten Baykal, şu ifadeleri kullandı: “Bildiğiniz üzere Hamas’ın silahlı kanadı İzzettin Kassam Tugayları tarafından Siyonist, terörist İsrail devlerinin yapmış olduğu yıllardır zulme başkaldırılarak bir operasyon düzenlendi. Aksa Tufanı operasyonunun hemen ardından ise İsrail, Gazze şeridini bombardıman altına alarak çoğu çocuk olmak üzere binlerce insanı katletti. Halen daha katliamlar devam ederken, İslam coğrafyasından ise henüz net bir ses çıkmadı”

MEHMETÇİK GAZZE’YE

Türk askerinin kesinlikle bölgeye gitmesi gerektiğini belirten Baykal, “Arap coğrafyası yine beklediğimiz tavrı göstermiştir. Bölgenin yöneticiler, başta Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri olmak üzere toplam 4 ülke, İsrail ile her türlü ilişkinin kesilmesi yönünde alınan kararı veto ederek, dolaylı olarak ‘Biz İsrail’den yanayız’ demiştir. Artık bölgenin en aktif gücü olan ordumuz, Ümmet-i Muhammed’in çığlığına kulak vermelidir. Akan kanın durması, bölgede istikrarın sağlanması ve en önemlisi ise Mescid-i Aksa’nın özgürlüğe kavuşması için orada bir mücadele gereklidir. Biz, Mehmetçik Gazze’ye diyoruz. Çocukların bombalarla paramparça edildiği, kanlar içinde bırakıldığı bir dünyada, normal yaşamak bizleri utandırıyor. Mehmetçik bugün değilse ne zaman gidecek o topraklara?” dedi.

İNSAN HAKLARI KEMANCILARI NEREDE?

Söz konusu Müslümanlar olduğunda batılı yöneticilerin insan hakları konusunda sessiz kaldıklarını belirten Baykal, “Ülkemiz başta olmak üzere, İslam coğrafyasındaki birkaç olayı, ‘İnsan hakları’ kapsamında değerlendiren batılı yöneticiler, söz konusu Müslümanlar olunca maymuna dönüyor. Bu içleri kokuşmuş, zihniyetleri bozulmuş aşağılık yaratıklar, katledilen çocuklardan yana olmak yerine, terörist İsrail tarafında saf tutarak tavrını belli etmiştir. Şimdi bizlerde onlara şunu söylüyoruz; insan hakları deyip mangalda kül bırakmayanlar, insan hakları kemancıları neredesiniz?” ifadelerini kullandı.

BATININ SUYU ISINDI

Batılı ülkelerin İsrail’i desteklemesinin kendi ülke vatandaşları tarafından tepki ile karşılandığını belirten Baykal, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Batının yöneticileri İsrail’den yana tavır alırken, vatandaşları ise ‘Özgür Filistin’ sloganları ile caddeleri, sokakları dolduruyor. Buda şunu gösteriyor; batının suyu ısındı. Artık kendi vatandaşları gerçeği görmeye başladı. Kendi vatandaşları durum analizi yapıyor ve İslam’a karşı kalpleri ısınmaya başlıyor. Batı artık İslam olmaya başladı”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. ONUR dedi ki:

    Başta Yeniden refah partisinin en üstünden en alt yönetimi ve kayıtlı partizanları bi gitsin , ondan sonra diğer parti veya sevdalıları bi gitsin , sonra suriyelileri gönderin bakılır

betnis giriş
betnis
yakabet giriş