MHP Bursa Milletvekili Adayı Bilal Doğan; Türkiye, ‘100. Yılda Yüz Proje’ ile coşacak

Yayınlama: 03.05.2023
85
A+
A-

Yaklaşan seçimler öncesi saha çalışmalarına ağırlık veren MHP İnegöl İlçe Teşkilatı, bu kapsamda esnaf ve dernek ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda kapsamında İnegöl Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve İnegöl Posof Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi’nde açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Bilal Doğan, partisinin seçim beyannamesinde yer alan ‘100. Yılda Yüz Proje’ ile ilgili bilgiler verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Uğur Bayram, Bursa Milletvekili Adayı Bilal Doğan ve MHP’li yöneticiler, seçim çalışmalar kapsamında İnegöl Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve İnegöl Posof Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

VİCDANINIZI DA YANINIZA ALIN






Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan MHP Bursa Milletvekili Adayı Bilal Doğan,

“Hepinizin bildiği üzre 14 Mayıs tarihinde ülkemizin kaderini belirleyecek çok önemli bir seçim var. Bu seçimlerin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu seçim ne kadar ülkemizin, milletimizin kaderini belirleyecek olsa da gönül coğrafyamızda ki bir buçuk milyarlık İslam Alemi’nin de kaderini belirleyecektir. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Cumhur İttifak’ı Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçip, Milliyetçi Hareket Partimizin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki milletvekilliği sayısını arttırmak için sizlerden destek bekliyoruz, oy istiyoruz. 14 Mayıs Tarihi’nde sizlerden ricamız sandığa giderken, kimliğimizi yanınıza alırken, vicdanlarınızı da yanınıza almanızdır” dedi.

‘100. YILDA YÜZ PROJE’

Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesinde yer alan ‘100. Yılda Yüz Proje’ ile ilgili bilgiler veren Doğan, sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

“Milliyetçi Hareket Partisi olarak, ‘100. Yılda Yüz Proje’ ile sahaya inmiş bulunmaktayız. Cumhuriyet’imizin 100. Yılında Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘100 Sözü’nden birkaç tanesini sizlerle paylaşmak istiyorum; yapay zekâ teknolojisindeki gelişmelerin yakalanabilmesi için ‘Yapay Zekâ Çalışmaları Merkezi’ kurulacak. Milli teknoloji üretim merkezleri oluşturularak, Ankara Türk Dünyası Bilimsel Araştırma Merkezi (ATAM) kurulacak. Uluslararası ulaştırma ve enerji koridorları üzerinde yer alan ülkemizin, lojistik ve ulaştırma altyapısı geliştirilerek, bölgesel lojistik merkezi üs olması temin edilecek. Güney-kuzey ulaşım alt yapısının geliştirilmesi çerçevesinde, Samsun-Adana ve Trabzon-GAP hattına demiryolu, karayolu ve liman entegrasyonunu sağlayacak yatırımlar yapılacak. Kızılırmak ve Yeşilırmak Nehirleri başta olmak üzere, ihtiyaç duyulan yerlerde stratejik hedefler doğrultusunda suyolu projeleri hayata geçirilecek. Küresel iklim değişikliği etkilerini azaltıcı, çevre şartlarını sürekli iyileştirerek, yaşanabilir hale getirici politikalar uygulanacak. Su havzaları korunacak, sınır aşan sular konusu milli stratejik bir politika olarak değerlendirilecek. Türkiye’nin tamamını kapsayacak bir çalışma ile jeolojik etütlerle fay hatları, dere yatakları, kıyı şeritleri, tarım alanları ve doğal yapılar gibi imara uygun olmayan alanların tespit edilerek yerleşime kapatılması, üst ölçekli planların tamamlanması suretiyle düzenli kentleşmenin alt yapısının oluşturulması temin edilecek. Afet riski öncelikli yerlerden başlayarak kentsel dönüşüm projeleri uygulamaya konulacak. Riskli yerlere ilişkin dönüşümlerde inisiyatifin devlette olacağı yasal düzenlemeler yapılacak. Herkesin insanca yaşayabileceği bir konutunun bulunması amacıyla, dar ve sabit gelirli vatandaşlarımızın konut edinebilmesi için uygun yöntemler ve finansman modeller uygulamaya konulacak. Muhtaç ve kimsesizler için devlet eliyle ve sosyal sorumluluk projeleriyle sosyal konutlar üretilecek. Yatırım ve teknolojiyi kırsal alanlara yöneltmek üzere, kalkınmayı destekleyecek tarım-sanayi entegrasyonunun sağlandığı kırsal cazibe birimleri olan ‘Tarım Kentleri’ kurulacak. Köy kalkınma planları yapılarak gelişme eğilimi yüksek olan köylerimizin çekim merkezi; ‘merkez köyler’ hâline gelmeleri sağlanacak”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş