MHP’ DE SABAH NAMAZI BULUŞMALARI BAŞLADI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tüm teşkilatlarına halkla iç içe olması gerektiği talimatına vermesinin ardından, MHP İnegöl ilçe teşkilatı sabah namazı buluşmalarına başladı. Sabah namazı buluşmasında konuşan MHP İnegöl ilçe başkanı Hayati Bedir, “Sorunları en iyi bilen vatandaşlarımızdır, en iyi çözüm yine vatandaşlarımızdan çıkmaktadır” dedi.

Yayınlama: 28.11.2017
521
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tüm teşkilatlarına vatandaşlar ile iç içe olma talimatı vermesinin ardından, Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri sabah namazı buluşmalarına başladı. Geçtiğimiz hafta başlatılan sabah namazı programları kapsamında, ilçe teşkilatı namaza sonrası Boşnak Camii cemaati ile İnegöl’ün sorunlarına ve çözümlerine yönelik görüşmeler yapıyor.  

 

VATANDAŞLARI DİNLEDİ






Geçtiğimiz hafta Boşnak cami’de başlayan programlar, geçtiğimiz Pazar günü Serhat Camii ile devam etti. Geçtiğimiz Pazar sabahı Serhat Cami’de sabah namazı buluşmalarını gerçekleştiren ilçe teşkilatı namazın ardından düzenlenen kahvaltı sonra cemaat ile İnegöl’ün sorunlarına ve çözüm önerilerine yönelik vatandaşları dinledi.

 

SORUNLARI EN İYİ BİLEN VATANDAŞLARIMIZDIR

Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, ” Genel başkanımız, bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli bizlerden vatandaşlar ile iç içe olarak sorunları dinlememizi ve yerinde tespit etmemiz gerektiğini söylüyor. Bizlerde ilçe teşkilatı olarak, yöneticilerimiz ile birlikte her hafta bir cami de cemaat ile buluşuyoruz.Her hafta bir cami programı  ekledik  ve cemaat ile buluşarak sorunları ve çözüm önerilerini vatandaşlarımızdan dinliyoruz. Sorunları en iyi bilen vatandaşlarımızdır, en iyi çözüm yine vatandaşlarımızdan çıkmaktadır. Bu nedenle bu programları her hafta sürdüreceğiz. Vatandaşla ne kadar vakit geçirirsek, ilçenin sorunlarını  o kadar fazla görür ve bu sorunları çözebilecek fikre sahip oluruz” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş