MHP İlçe teşkilatı, Sabah namazı buluşmalarını sürdürüyor

MHP İnegöl ilçe teşkilatı sabah namazı buluşmaları programı kapsamında geçtiğimiz Pazar sabahı Mesudiye Mahallesi Yeni Cami’de cemaat ile buluştu. Programda konuşan MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, ” Burada görülen soruların önce çözümlerini bulacağız ardından bu çözümleri yerel idarelere ileteceğiz ve çözümleri konusunda da mücadele edeceğiz ” dedi.

Yayınlama: 19.12.2017
602
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nim tüm teşkilatlarına, sokaklarda halk ile içe olun talimatının ardından sabah namazı buluşmaları programlarını başlatan MHP İnegöl ilçe teşkilatı, geçtiğimiz pazar sabah Mesudiye Mahallesi Yeni Cami’de, cemaat ile sabah namazında buluştu.

 

Vatandaşlar ile yerel ve ulusal sorunları konuşan MHP İnegöl ilçe başkanı Hayati Bedir, vatandaşların istek ve taleplerini not alarak, çözüm önerileri hakkında bilgiler aldı.






 

BÜYÜK BİR İLGİ VAR

Program bir konuşma gerçekleştiren MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, ” Genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin sokaklarda halkın yanında olun ,sorunları iyi dinleyin ve çözümleri konusunda çalışmalar yapın talimatının ardından başlattığımız sabah namazı programlarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Bu hafta Mesudiye Mahallesi’nde bulunan Yeni Cami’de namazımızı kıldık ardından ise buradaki cami cemaati ile İnegöl’ü ve Türkiye’yi konuştuk. Sorunları not aldık, çözüm önerilerini dinledik. Hamdolsun bizlere karşı büyük bir teveccüh var. Bizlerde vatandaşımızın bu ilgi ve alakasını inşallah hizmet olarak geri iade edeceğiz. Burada görülen soruların önce çözümlerini bulacağız ardından bu çözümleri yerel idarelere ileteceğiz ve çözümleri konusunda da mücadele edeceğiz” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş