MHP sabah namazı buluşmalarını sürdürüyor

MHP İnegöl İlçe Teşkilatı, ‘bu sofrada bereket var’ sloganı ile yaklaşık 2 ay önce sabah namazı buluşması programlarını başlattı. . MHP ilçe teşkilatı program kapsamında geçtiğimiz Pazar sabahı Süleymaniye Cami’nde cemaat ile buluştu.

Yayınlama: 26.12.2017
498
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda, vatandaşla iç içe olma projeleri gerçekleştiren MHP İnegöl İlçe Teşkilatı, yaklaşık 2 ay önce ‘ bu sofrada bereket var’ sloganı ile başlatılan sabah namazı buluşmaları kapsamında, MHP İnegöl İlçe teşkilatı geçtiğimiz Pazar sabahı, Süleymaniye Cami’nde cami cemaati ile bir araya geldi.

 

TAMAMEN SAHAYA İNDİK






Programda bir konuşma gerçekleştiren MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, “ Yaklaşık 2 aydır genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda tamamen sahaya indik ve vatandaşlarımız ile daha fazla iç içe olmaya gayret gösteriyoruz. Bu doğrultuda sabah namazı buluşmaları programlarımızı başlattık ve teşkilatımız ile her hafta Pazar günü, sabah namazında bir camide namazımızı kılıyor, o caminin cemaati ile hasbıhal ediyoruz. Memleketimizi ve İnegöl’ümüzü konuşuyoruz. Sadece kötü şeyleri değil, güzel şeylerde konuşuyor daha fazla nasıl iyi olabiliri tartışıyoruz. Çünkü biliyoruz ki İnegöl hepimizin. Bu programları da ‘bu sofrada bereket var’ sloganı ile başlattık hamdolsun ciddi bir teveccüh var. Ben emeği geçen tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma ve bizi her hafta bağrına basan İnegöllü hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş