MİLLİ SAVUNMA VARSA MİLLİ TARIMDA OLMALI

İnsanların yaşam kaynaklarından biri olan tarım sektörünün güçlenmesi ve ürün kalitesinin artırılması ile çiftçinin güçlenmesinin sağlanması amacıyla İnegöl’de düğmeye basıldı. Tarım paydaşları İnegöl’deki kaliteli ürün yetiştiren çiftçinin, ürünlerinin değer kazanmasının sağlanması amacıyla çalışmalara başladılar.

Yayınlama: 23.09.2017
525
A+
A-

Bu yıl yaşanan dolu, şiddetli rüzgar, yoğun hava sıcaklıkları hasat döneminde ürünlerin rekoltesini düşürürken, ürünlerin fiyatlarını de düşürünce harekete geçen İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren ve Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, çiftçiliğin yaşatılması için bir dizi çalışmalara başladılar.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren ve Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, geçtiğimiz gün MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç ve yönetim kurulunu ziyaret ettiler.

 






Ziyarette konuşan MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç, tarımda sektöründe üzerlerine düşen ne görev varsa gerekeni yapacaklarını ifade etti. 

 

MİLLİ TARIM OLSUN

Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ise, “Kendilerine camiamız adına teşekkür ederiz. İşi, sektörü önemli değil kim tarım için bir adım atarsa bizlerin yanında olursa emin olsun ki; kendi çıkarınadır tarım yoksa o ülke bitmiş demektir. Esasında nasıl Milli eğitim, Milli savunma varsa, Milli Tarım da olmalı ve çalışmalar o yönde yapılmalı diye düşünüyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş