Mobiliyum’da ikili görüşmeler başladı

Ekonomi Bakanlığı ve Mobiliyum AVM ortaklığında düzenlenen program ile yurt dışından 10 ülkeden yaklaşık 90 kişilik alım heyetleri İnegöl AVM’ye geldi. Alım heyetlerinin gelmesi ile Mobiliyum AVM’de ikili görüşmeler başladı.

Yayınlama: 31.03.2018
879
A+
A-

İNEGÖL ÜRETMEYİ SEVİYOR

Yurt dışı alım heyetlerinin karşılanmasının ardından İnegöl ve Mobiliyum AVM hakkında alım heyetlerine bilgiler veren Başkan Talha Timur Han, “İnegöl çalışmayı seviyor, İnegöl üretmeyi seviyor. Mobilyayla yatıp, mobilyayla kalkan bir şehiriz. Üretim gücümüz ve rekabet ortamımız oldukça fazla. Modern üretim parkurumuzu, el emeğimizle birleştirerek, Avrupa standartlarında mobilya üretmeyi başarabildik. Ve üretim gücümüzle beraber seri üretim yapmayı başardık. Bu da Avrupa standartlarında üretmiş olduğumuzu ürünlerimizi Avrupa fiyatlarının üçte birine satmayı sağlamış oldu. Bulunduğumuz Mobiliyum AVM, totalde 250 bin metrekare kapalı alana sahip. Çok yakında B etabı dediğimiz, hemen yan tarafımızda ki ikinci etabımızı açıyoruz. B etabı da açıldığında 200’den fazla mağaza ve üretici hepsi bir arada Mobiliyum AVM çatısı altında sizlere hizmet edecek. Ülkelerinizle halihazırda ticaret yapıyoruz. Yaklaşık 400 milyon dolar İnegöl’ün mobilyada ihracat gücü var. Sizlerle birlikte yaptığımız işbirliğiyle ülkelerinizle yaptığımız ticareti üst seviyelere çıkarmak istiyoruz. Neden İnegöl ve Mobiliyum denilince, yüzlerce ürünü, yüzlerce modeli bir arada tek çatı altında görme imkanına sahipsiniz. Yazın sıcağından, kışın soğuğundan etkilenmeden toplamda 250 bin metrekare kapalı alanda alışveriş yapma imkanı buluyorsunuz. 200’den fazla mağaza, 200’den fazla üretici rekabet ortamının oldukça fazla olduğu, fiyat avantajının sizlere artılar sağladığı bir ortamdasınız. Satış sonrası hizmetlerimizde altyapımızı oluşturduk. Garantör firmayız. Almış olduğunuz ürünlerin hem firma garantisi vardır hem de Mobiliyum olarak takipçisiyiz. Sizlerle güven vermek için buradayız. Sevkiyatlarımızı ülkelerinize çok hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 165 ülkeye halihazırda ihracat yapıyoruz. İhracatta oldukça deneyimli ve donanımlıyız. En önemli özelliğimiz 365 gün açığız. İstanbul’a mesafemiz 1,5 saate inmiştir. İnegöl’de her şey mevcuttur. İnegöl üretmeyi, çalışmayı, ticaret yapmayı seviyor. Üretim gücümüz oldukça fazla. Ülkelerinizle yaptığımız ticareti daha üst seviyelere çıkarmak için sizleri burada ağırlamaktan onur duyuyoruz” dedi.

 






BU BİR BAŞLANGIÇ

Mobiliyum yönetimi olarak göreve geldikleri günden itibaren Ur-Ge ve eğitime çok önem verdiklerini ifade eden Han, “Ekonomi Bakanlığı tarafından bizlere 3 milyon dolar civarında Ur-Ge desteği sağlandı. Biz de bu imkanları kullanma adına yurt dışı ziyaretlerimize Katara ile başladık. Ur-Ge’nin tamamlanması açısından yurt dışından misafir getirebilmek istiyorduk. Çok şükür bugün 90 kişiyi ağırlama fırsatı bulduk. Bu arkadaşlara sadece Mobiliyum AVM’yi değil, İnegöl’ün üretim gücünü, rekabet gücünü ve İnegöl’ün ürettiği ürünlerin Avrupa standartlarında olduğunu, seri üretimler yapabilmenizden dolayı Avrupa fiyatlarının 3’te 1 civarında satış imkânı bulduğumuzu anlatmak istedik. Bu çalışma inşallah ülke ekonomimize, İnegöl’ümüze, Mobiliyum AVM’deki esnafa faydalı olur. Bu bir başlangıç. Ur-Ge kapsamında bundan sonraki süreçte yurt dışı seyahatlerimiz fazlalaşacak. Yurt dışından misafir getirme imkanımız çoğalacak. AVM’yi aldığımız ilk günden beri borçsuz ve sıkıntısız sıfır problemli, güzel bir uluslararası bir fuar düzenleyerek bu sayfamı kapatmak istiyorum. Hayalim, olmazsa olmazım bu. Yakın zamanda bir kongremiz var. Kongredeki duruma göre aday olma imkanımız olabilir. Bizden daha başarılı arkadaşlar çıkabilirse onlara da müsaade edebiliriz. Amaç birlik ve beraberlik” şeklinde konuştu.

 

Konuşmanın ardından yurt dışı alım heyeti, Mobiliyum AVM’yi gezerek firmalarla ikili görüşmelere başladılar.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş